Sunday, September 28, 2014

Bicycle boss to hospital after crash – The online newspaper

Skal ikke ha fått noen konsekvenser for rytterne.

Landslagstrener Stig Kristiansen og to mekanikere er fraktet til sykehus etter at den norske servicebilen krasjet under sykkel-VM i Spania søndag. De er ikke alvorlig skadd.

I servicebilen, som Norge delte med Kroatias VM-team, satt Kristiansen, mekaniker Tommy Josefsen og en kroat.

Brudd
Norges Cykleforbund opplyser til NTB at det dreier seg om mindre skader for de involverte. Én av de involverte skal ha brukket armen og en annen har et mulig beinbrudd.

- To mann fra vårt støtteapparat er sendt til sykehus. Vi har fått beskjed om bruddskader, men vet ikke hvem det gjelder. Det er blitt meldt om et armbrudd og et beinbrudd, sier generalsekretær Bjørn Sætre til NTB.

Årsaken til krasjen er foreløpig ikke kjent.

- Rytterne uberørt
Sykkelherrene var godt i gang med sin VM-fellesstart da den norske servicebilen ble satt ut av spill. Norges team har fått låne en bil fra Giant Shimano-laget. Det jobbes også med å få tak i nye reservesykler. Blant annet er Katjusja på vei med ny reservesykkel til gullhåpet Alexander Kristoff.

Sportssjef Hans Falk styrer strategien i fraværet av landslagstrener Kristiansen.

- Bilen har vært ute for et uhell, og vi har fått inn en annen bil. Rent sportslig er vi fortsatt på nett, og jeg tror ikke det fikk noen konsekvenser for rytterne, sier Sætre.

For Norge sykler Edvald Boasson Hagen, Alexander Kristoff og Lars Petter Nordhaug søndagens fellesstart. Landeveisrittet er drøye 250 kilometer langt. (©NTB)

LikeTweet

No comments:

Post a Comment