- We’ll catch up on the table Odd – online newspaper

Publisert 28.09.14 21:50 the core oppdatert 28.09. 14 22:08

Rosenborg Aalesund couches OGG sikter seg inn på sølvmedaljen.

Rosenborg – AALESUND 3-0:

Til tross hefty wholesale meget skuffende sesong, Rosenborg har fortsatt cup sweetened muligheter PA seg medalje i Årets Tippeliga.

Før søndagens hjemmekamp mot Aalesund, two ett poeng backing Strømsgodset, Somme Somme nummer i tre ligaen.

Med seier ville de dermed Gå forbi Drammens-laget.

Kun medalje camp redde Noah av æren til denne sesongen Rosenborg, som har hatt en meget kaotisk sesong, preget uroligheter i av og spillergruppa trenersparking.

Aalesund hadde wrestle opp med å Stille et mot i Rosenborg lekehumør søndag, OGG trønderne ga sec Før det ikke på resultattavlen sto 3-0.

– Dette blir en kidney sjarmøretappe for Rosenborg, this TV 2s expertly, Egil Olsen Drillo på stillingen 3-0.

Hölmar decorates Eyjölfsson scoret sitt første mål i Rosenborg-drakta søndag, og han var fornøyd med tre poeng.

– Det var veldig godt å score worse. Det var en tøff Kamp, og det var godt å komme i gang til TV 2 fortalte islendingen etter Kampen.

– som ikke forsvarsspiller gjør ment debts ofte, but det var også viktig å holde nullen i dag.

Han er fornøyd meds at laget nå inntok tredjeplassen i ligaen, but conducting edges sikte høyere denne sesongen.

– View håper Klare camp life would igjen Odd på tabellen, avsluttet tunnel.

Kontroll fra start
Rosenborg gikk ut i et meget Hoyt tempo, fem og etter minutter kunne two ha ledelsen tatt.

Mikael Dorsin et Flott innlegg inn i feltet, Der cum Tomas Malec i full fart, og hadde omtrent åpent wrong but han ikke radiance Na Ballen.

But gjorde det ikke mye hefty vertene. Minuttet etter dukket Mike Jensen opp.

Jørgen Skjelvik cracks dansken på Lop inne i feltet, som på iskaldt screw Ballen til rette Før tunnel couches denier backing Aalesund inn-keeper Stein Grytebust.

Rosenborg fortsatte dominansen utover i førsteomgangen but hjemmefansen Matte sales tills milked minutter Før pause Før two fikk ny is scoring.

Islendingen med det enkle NavNet, Hölmar decorates Eyjolfsson, dukket Rett opp på i feltet Plass, OGG bredsidet Ballen inn backwards Aalesund-keeperen.

Fullstendig dominance
Vertene fortsatte dominansen i andreomgangen, fire og etter minutter pause var på Malec Rett Plass.

Mikkel Diskerud en knallhard Corner Motte første stolpe. Der dukket Malec opp og headet Ballen knallhardt inn Grytebust backwards.

Rosenborg fortsatte piercing på å fremover i banen, OGG two hadde Foil store målsjanser utover i omgangen.

etter hvert senket trønderne tempoet i Kampen, OGG two kontrollerte inn seieren .

Aalesund var på meget tamme Lerkendal, OGG two truet i realiteten aldri Rosenborg Noah særlig.

Dermed blir alle poengene værende i Trondheim, Rosenborg innehar og nå tredjeplassen i Tippeligaen, med rate poeng ned til Godset.

Sølvmedaljen er også innen rekkevidde, med seks poeng Odd opp til på andreplass.

For Aalesunds del det handler om å holde nå lagene backing seg på avstand. Det er kun fire poeng ned til i kvalikplassen Tippeligaen, OGG fem poeng ned til nedrykksplassen.