Monday, September 29, 2014

Svindal: – The worst training camp of his career – ABC News

Aksel Lund Svindal er misfornøyd med treningsforholdene i september, og kaller landslagets opphold i Argentina for det verste i karrieren.

Aksel Lund Svindal (31) hudfletter skiforholdene han og alpinlandslaget har hatt i Argentina, og kaller oppholdet for den verste treningsleiren noensinne.

- Å ha dårlige forhold i en hel måned er første og forhåpentligvis siste gang for meg, sier alpinist Aksel Lund Svindal på sin blogg.

Han har sammen med alpintlandslaget vært på treningsleir i Argentina i hele september for å finpusse formen før sesongen starter for fullt. Det viste seg å være bomtur for alpinistene.

- Dette må være den verste treningsleieren jeg har vært på, sier Svindal.

Les også: Svindal jakter OL-gullet som mangler

Trenger snøgaranti

Høstsesongen er både viktig og avgjørende for alpinistene, som i år valgte å legge oppkjøringsperioden til Ushuaia i Argentina. Et sted som vanligvis gir snøgaranti på høstsesongen.

- Er man et sted lenge nok får man til slutt noe godt ut av det. Derfor valgte vi å være der i hele perioden, forteller Svindal.

Årets oppkjøring var likevel noe annet. Høye temperaturer og regnbyger er årsaken til at Svindal nå ser tilbake på sin dårligse sesongoppkjøring noensinne.

Les også: Derfor reiser Svindal hjem fra OL

Håper på bedre måneder

Med få måneder igjen til sesongen håper likevel Svindal å komme i rute, og forteller at han nå satser på bedre forhold i oktober og november.

- Forhåpentligvis får vi litt kvalitetstrening og en morsom sesong med ski, avslutter alpinisten.

Svindal har hatt en skuffende sesong i 2014, og måtte blant nedturene reise hjem fra OL i Sotsji grunnet sykdom.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment