Sunday, October 25, 2015

Brother: – Do not wait five years to the next gold – Aftenposten





sport-match

Rosenborg har vært Norges suverent beste lag denne sesongen, og gullet har egentlig vært sikret i alt annet enn syltynn teori i noen uker allerede. Likevel var det ikke offisielt før etter søndagens kamp, men nå er trønderne mestere for første gang siden 2010.

Gråtende Dorsin ledet gullfeiringen

Suverene Rosenborg sikret seriegullet i Drammen 

«Rosenborg fant identiteten og vant gullet» 

- Jeg er veldig stolt av Rosenborg, sa en glisende Ingebrigtsen i intervjusonen etter kampen på Marienlyst.

Han lovet også at det ikke skal bli fem år til neste gang RBK vinner serien.

- Nei, det kan vi ikke holde på med. Det har kanskje vært bra for oss, for vi har virkelig sett sulten i omgivelsene og byen, sier han.



Treneren hadde vært vitne til en katastrofal førsteomgang, men etter pause løftet laget seg og hentet opp Godsets 3-1-ledelse. 3-3 var nok til å sikre tittelen.

- Vi sa klart og tydelig at vi ikke kunne være bekjent av det, sa han om innsatsen før pause.

Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen var imponert over hva motstanderen klarte etter pause.

- Det sier at de er Norges beste lag, sier han.

Konradsen: – Ting fløy i garderoben

Rosenborg ble rundspilt av Strømsgodset før pause, men rodde i land seriegullet etter en glimrende opphenting. Tomålsscorer Anders Konradsen sier spillerne var flaue i garderoben.

Konradsen spilte for Godset fra 2007 til 2010, og var tilbake på Marienlyst som spiller for første gang siden han gikk til Rosenborg fra franske Rennes i sommer. Nordlendingen scoret to ganger og var en sterk bidragsyter da trønderklubben gikk fra 1-3 til 3-3 i annen omgang.

– Det så helt svart ut. Det var en katastrofalt dårlig omgang av oss. Vi skjemtes i pausen, og ting fløy i garderoben. Det var ikke noe vi ville være bekjent av, så det var deilig å snu det litt rundt og få seriegullet på våre premisser, sier Konradsen til NTB.

- Godt av smekk

25-åringen ga Rosenborg en tidlig ledelse, men var i likhet med resten av spillerne maktesløs da Godset kjørte over dem resten av omgangen.

– Jeg tror vi hadde godt av å få en smekk i trynet. Vi har vært litt ute og fløyet i det siste. Godset rundspilte oss, det var flaut. Vi måtte ta oss selv i nakken og kjefte litt på hverandre, sier han.

Konradsen har et blandet opphold i fransk fotball bak seg, og gikk til Rosenborg for mer spilletid. Så langt har overgangen svart til forventningene.

– Det har vært som jeg hadde håpet og sett for meg. Jeg har spilt mye på et veldig godt fotballag, sier han fornøyd.

(©NTB)

Publisert:

LikeTweet

No comments:

Post a Comment