Tuesday, October 27, 2015

- Deila must do three things to keep his job – Manager

Promotion med annonselenker

Klar tale fra Celtic-legende.

Pat Bonner er ikke i tvil om hva som må til for at Ronny Deila skal fortsette som Celtic-manager. Laget må vinne ligaen og minst én cup i Skottland, samt imponere i europaligaen.

Den legendariske målvakten med nærmere 500 kamper for Glasgow-klubben er ikke optimistisk på Deilas vegne, men tror det finnes håp.

For Bonner er det avgjørende at de grønnhvite tar seg videre fra gruppespillet i europaligaen. Å vinne ligaen og én av cupene er et minimum, mener Bonner ifølge Daily Record.

- Hvis han kommer seg videre i europaligaen og vinner nok en dobbel, tror jeg han vil få en ny sjanse i mesterligakvalifiseringen. Mislykkes han på noen av frontene kommer det til å bli veldig tøft for ham, sier Bonner til den skotske avisen.

Trenger ikke trippel

Han tror imidlertid ikke at Deila må vinne alle tre hjemlige turneringer for å fortsette i sjefsstolen.

- Det er åpenbart et krav å vinne ligaen. I tillegg må han vinne ett cuptrofé. Klarer han å ta alle tre, vil det være veldig sterkt, men det er vanskelig å konkurrere på alle fronter. Så langt har den største skuffelsen utvilsomt vært spillet i Europa.

Allerede onsdag venter en slags skjebnekamp for Deila. Da møter de Hearts borte i ligacupens kvartfinale. Lørdag møter de serietoer Aberdeen, mens Molde står på motsatt banehalvdel i europaligaen om en drøy uke.

Skjebneuke

Den norske manageren går med andre ord en svært kritisk uke i møte. Kun tre seirer er godt nok for supporterne.

- De har tre viktige kamper foran seg. Molde hjemme må vinnes, og det er ingen grunn til at de ikke kan slå alle tre lagene, mener Bonner. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment