Friday, October 30, 2015

Larvik won with 16 goals in the Champions League – Aftenposten



KRIM LJUBLJANA – LARVIK 21-37

Larvik sikret seg fredag to viktige poeng da de slo Krim Ljubljana 37-21 i gruppespillet i mesterligaen. Trener Tor Oddvar Moen skryter av innstillingen til laget, og tror jentene satte seg i respekt.

Krim Ljubljana (Slovenia) – Larvik 21-37 (10-21)

I Ljubljana.

Toppscorer Krim: Polona Baric 5.

Mål Larvik: Amanda Kurvic 8, Nora Mørk 4, Kristine Breistøl 4, Jenny Osnes Græsholt 4, Gro Hammerseng-Edin 3, Marit Malm Frafjord 3, Thea Mørk 3, Karoline Dyhre Breivang 2, Anja Hammerseng-Edin 2, Sanna Solberg 2, Mari Molid 1, Vilde Johansen 1.

Utvisninger: Krim 5 x 2 min., Larvik 3 x 2 min.

– Jeg er utrolig fornøyd med gjengen. Vi tok Krim på dønn alvor, selv om mange kanskje tenkte at det var den letteste kampen i gruppa. Innstillingen vår er helt overlegen, og vi jobber gjennom hele kampen, sier en fornøyd Moen til NTB.

Larvik tok ledelsen mot gruppefirer Krim etter en scoring av Nora Mørk. Derfra og ut hadde Vestfold-laget kontroll, og kunne til slutt juble for sekstenmålsseier.

– Alle som er innpå leverer et bidrag til totalen. Forsvaret jobber som bare det, og vi får tidlig matchen dit vi ville. De hadde respekt for oss før kampen, og fikk enda mer utover, sier Larvik-treneren.

Holdt unna

Larvik gikk til pause med ellevemålsledelse på stillingen 21-10, blant annet etter flere gode redninger av keeper Alma Hasanic.

Etter hvilen fortsatte Larvik å presse det slovenske laget, og holdt en trygg ledelse gjennom hele kampen før det endte 37-21. Larvik sikret seg dermed sin 100. mesterligaseier.



Ifølge klubbens nettsider er det bare tre klubber som har flere seire i historien: Hypo med 124, Buducnost med 105 og Krim med 102.

Tilbake

Etter at Nora Mørk tråkket over i cupkampen mot Vipers Kristiansund tidligere i uka var det lenge uklart om hun kom til å spille mot Krim. Fredag var hun likevel med fra start, og i tillegg til å score kampens første mål fulgte landslagsspilleren på med tre scoringer til i første omgang. I annen omgang valgte Moen å la Mørk få hvile.

– Det gikk fint lenge, men det var ikke vits å kjøre henne mer enn nødvendig. Nå kommer det andre som gjør jobben også, sier Moen.

Rostov og Baia Mare venter i de to siste gruppespillkampene, men først spiller Larvik returoppgjøret mot Krim.

– Vi tar et steg om gangen. Vi tar kampen mot Krim først. Vi vil sikre oss at vi får de på avstand, sier Moen.

(©NTB)

Publisert:

LikeTweet

No comments:

Post a Comment