Thursday, October 29, 2015

Star Slam in Stavanger – Manager

Shopping med annonselenker

Stjernen påførte serieleder Stavanger lagets annet tap på hjemmebane denne sesongen. Fredrikstadlaget vant 2-1.

Etter en målløs 1. periode hvor hjemmelaget dominerte stort, tok Stavanger oppskriftsmessig ledelsen 1-0 ved Mathias Trettenes i midtperioden.

Stjernen kom tilbake og utlignet ved Curtis Gedig mot slutten av perioden. Brady Hjelle i Stjernens mål sto en glimrende kamp og reddet 52 av 53 skudd.

Stavangers Tommy Kristiansen fikk marsjordre etter å ha latt seg provosere av Stjernen-spillerne.

Med de tre poengene tok Stjernen seg opp til 8.-plass på tabellen.

Upresise

– Vi er for upresise og sliter med å score mål. Vi skaper mye, men er for dårlige rundt mål i avgjørende øyeblikk, sa Stavanger-trener Petter Thoresen til TV 2.

Forrige gang Stavanger tapte hjemme var mot Frisk Asker da de heller ikke klarte å score mål.

Frisk klarte ikke helt å stoppe Storhamar i Hamar OL-amfi, men målvakten Kenneth Helgesson reddet laget sitt fra tap. Han sto i veien for 46 av 47 skudd i kampen som måtte avgjøres på straffer.

Jacob Berglund ga Storhamar ledelsen i 1. perioden, mens Eivind Eiken Andresen utlignet i midtperioden.

Lemieux avgjorde for Frisk i straffeslagkonkurransen. De to poengene førte Asker forbi Sparta og opp på tredjeplass på tabellen.

Stavanger har 32 poeng, mens Lørenskog på annenplass har 28, mens Frisk har 27.

Kongsvingers første

Det skulle gå 14 serierunde før tabelljumbo Kongsvinger skulle ta sine første poeng. Lillehammer som holdt 8.-plassen ble sendt hjem med 1-2 i kofferten.

Gjestene tok ledelsen ved Eric Meland i 1. periode, men hjemmelaget kom tilbake i midtperioden ved Sebastian Benker og Espen Kristiansen. I tredje periode ga de seg aldri, og ble belønnet med sesongens første poeng.

På Jordal slo Vålerenga naboen Manglerud Star med kontrollerte 5-2. MS’ scoringer ble satt inn av de tidligere Vålerenga-spillerne Jesper Hoel og Eirik Salsten. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!