Tuesday, February 24, 2015

Kevin Hayes took responsibility when Rick Nash stood over – Nettavisen

Reisetips med annonselenker

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers med tre strake seirer.

Mats Zuccarello hadde flere skudd, men fikk ikke nettkjenning da New York Rangers vant 1-0 mot Calgary Flames tirsdag kveld.

Rangers gikk poengløst gjennom kampen fram til tredje periode. Etter tre minutters spill sendte Kevin Hayes pucken i buret etter assist fra Derick Brassard.

Dette var først kamp uten stjernespiller Rick Nash for Rangers. Fem spiller har spilt alle 59 kampene for for klubben. Marc Staal, Dan Girardi, Martin St. Louis, Carl Hagelin og Dominic Moore har alle spilt 59 av 59 kamper for New York-klubben i år.

Cam Talbot, reservekeeper for Henrik Lundqvist i Rangers-målet, holdt buret rent for fjerde på de elleve kampene han har fått.

- Jeg må gi honnør til gutta. Dette er kanskje den mest komplette kampene vi har spilt i år. Dette var en lagseier, vi ga ikke bort mye, sier Talbot til klubbens hjemmeside.

Matchvinner Hayes, som spilte i Nashs fravær, mener laget var heldig.

- Det var ikke mye som foregikk de to første periodene, men de siste ti minuttene var rimelig spennende. Det var to gode deffensive lag, og to gode målvakter som gjorde strålende redninger. Vi var heldige som fikk med oss to poeng, sier Hayes til klubbens nettsider.

Mats Zuccarello fikk boltre seg på isen i 19 minutter og 40 sekunder, og ble registrert med totalt fem skudd på mål, flere enn det noen av hans lagkamerater klarte denne kvelden. Zucca hadde +1 i pluss-/minus-statistikken.

Rangers har nå sikret seg poeng i ni kamper på rad og ligger bare to poeng bak byrival New York Islanders, som topper Metropolitan-avdelingen i NHL. Det er tre poeng fra Rangers og ned til Pittsburgh Penguins på tredjeplass i ligaen. (©NTB)