Zuccarello-assist helped tabeltopp – Nettavisen

Shopping med annonselenker

Mats Zuccarello Aasen fortsetter å levere målpoeng da Rangers kom tilbake mot Arizona Coyotes.

NEW YORK RANGERS – ARIZONA COYOTES 4-3:

Mats Zuccarello ble kreditert med en målgivende pasning da New York Rangers slo Arizona Coyotes 4-3 på bortebane torsdag.

Coyotes tok ledelsen bare 41 sekunder ut i første periode, ved Mark Arcobello, men knappe 8 minutter utlignet Chris Kreider for Rangers med god hjelp fra Mats Zuccarello.

Deretter scoret Sam Gagner to ganger for Coyotes, og da lagene gikk til pause sto det 3-1 i Gila River Arena i Glendale, Arizona.

I andre periode innhentet Rangers tomålsforspranget, først med Lee Stempniak etter drøyt 5 minutter, før Kreider noterte seg for sin andre scoring noen sekunder før pause.

Mot slutten av siste periode avgjorde Stempniak det hele i Rangers favør ved å score da det gjensto drøyt 2 minutter.

- Vi visste vi ikke gjorde det bra nok i den første perioden, men vi fikk ikke panikk. På et tidspunkt endret vi helt karakter, da tok vi over kampen og klarte til slutt å avgjøre, sier Stempniak til NHL.com.

#NYR get 1 back!

Et bilde publisert av New York Rangers (@nyrangers) torsdag 26. Feb.. 2015 PST

Rangers ligger for øyeblikket på toppen av Metropol divisjonen, NY Islanders kan ta tilbake tabeltoppen i løpet av døgnet, men som en ekte kaptein sier Ryan McDonagh at de tar en kamp av gangen.

- Det er litt stolthet selvfølgelig å ligge på toppen av tabellen, for vi ønsker jo å gjøre det bra i divisjonen, men det er ikke fokuset vårt nå. Vi kan ikke tillate oss å være fornøyde nå bare fordi vi leder, det blir tøffere fremover, sier McDonagh.

- Våre første perioder har vært gode denne sesongen, men av en eller annen grunn startet vi ikke på måten vi ønsket i kveld. Nok en gang, dette var en kamp som handlet om å finne en måte å vinne på. Og det var det vi gjorde, sa hovedtrener Alain Vigneault til lagets hjemmeside etter kampen.

Med kampen mot Arizona Coyotes tok Zuccarello nok et steg mot Espen «Shampo» Knutsens norske NHL-rekord med 207 kamper. 27-åringen står nå bokført med 202 kamper for New York Rangers

Mats Zuccarello var på isen i underkant av 17 minutter torsdag og ble foruten én målgivende pasning notert for to skudd mot mål. (©NTB)