Monday, February 23, 2015

TV 2 acquires C More Norway – Nettavisen

Promotion med annonselenker

Hele den norske Tippeligaen er tilbake hos TV 2.

TV 2 og Bonnier-selskapet C More Entertainment er blitt enige om at TV 2 overtar den norske delen av C More Sport.

De to selskapene inngår også en langsiktig og eksklusiv avtale om salg og markedsføring av C More Film i Norge. Det melder TV 2 i en pressemelding.

Alle C More Norges rettigheter innen sport inkluderes i handelen.

Får tilbake Tippeligaen

Sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2 omtaler avtalen som positiv, både for TV 2 og for seerne.

– Vi ser frem til å forvalte og videreutvikle alle de attraktive og gode rettighetene vi nå overtar. Gjennom avtaler med alle de sentrale distributørene og TV 2 Sumo vil alle norske seere få tilgang til dette innholdet, sier Sandnes.

I tillegg til at TV 2 nå kan tilby seerne populære serier og ferske filmer, er Sandnes ekstra tilfreds med at hele den norske Tippeligaen er tilbake hos TV 2.

– Vi er glad for at TV 2 igjen får muligheten til å tilby det norske folk alle kampene i Tippeligaen, sier Sandnes. Han varsler at TV 2 ønsker å bidra til et nytt løft for norsk fotball, og vil utvide og ytterligere satse på den redaksjonelle dekningen av fotballen når TV 2 nå kan presentere et komplett tilbud av Tippeligaen.

Tippeligaen
La Liga
Serie A
UEFA Europa League
Copa del Rey
Allsvenskan
Motorsport
Tennis
Den svenske ishockeyligaen SHL
UFC (Ultimate Fighting Championship)
Ridesport

Må godkjenne av Konkurransetilsynet

TV 2 overtar med det alle forpliktelser C More Norge har i det norske markedet. Det betyr at alle distributørene vil kunne videreføre C Mores sports- og filmkanaler til seerne som tidligere.

Overtakelsen må godkjennes av Konkurransetilsynet. Inntil godkjennelse foreligger, vil TV 2 og C More opprettholde sine uavhengige salg av film- og sportsprodukter som tidligere.



LikeTweet

No comments:

Post a Comment