Sunday, April 17, 2016

Goalscorer Zucca in tussle with Swedish – NRK

DOBBEL: Phil Kessel (t.v.) har scoret begge målene til Penguins.

Den andre sluttspillkampen i best av sju-serien endte 4-2, og Rangers utlignet dermed til 1-1 i kamper mot Pittsburgh Penguins.

Og det var en innholdsrik kamp sett med norske øyne.

Tominuttere

Like før sluttsignalet i 1. periode klinsjet Zuccarello med Sverige-stjernen Hornquist, og duoen langet ut mot hverandre ved Rangers-målet.

Hjelmene falt av og begge leverte noen velvalgte gloser. Etter utblåsningen ga dommeren begge to minutters utvisning for roughing.

I den andre perioden, som altså startet fire mot fire, tok vertene etter hvert ledelsen ved Phil Kessel.

Sterkt comeback

Men Rangers skulle slå tilbake – fire ganger. Den tredje gangen ved Zuccarello, som dermed scoret sitt første mål i årets playoff.

Nordmannen ble for øvrig spilt fri etter en utsøkt pasning fra J.T. Miller.

Kessel noterte seg for nok en scoring og reduserte til 4-2 knappe seks minutter ut i tredje periode.

Men hjemmelaget kom aldri nærmere, og dermed tok Zuccarello og Rangers en viktig seier i Pittsburgh.