Here is a fuming Zucca in tussle with Swedish – Dagbladet.no

• Pittsburg Penguins – New York Rangers 2-4 (1-1) (1-3) (0-0)

(Dagbladet): New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen havnet tidlig under i den andre sluttspillkampen mot Pittsburg Penguins i kveld.

Men før scoringen til hjemmelaget, var nordmannen involvert i et basketak.

Med ti sekunder igjen av første periode tente Mats Zuccarello Aasen på alle plugger mot svenske Patric Hornqvist. De to duellantene dyttet kraftig på hverandre, og Zuccarello mistet blant annet hjelmen under episoden.

Den ene dommeren fikk etter hvert skilt kamphanene, og Zucca var tydeligvis forbannet etter seansen.

Begge spillerne fikk to minutter i boksen, og det var i denne perioden Penguins tok ledelsen.

Etterpå gjorde Zucca seg gjeldende i målprotokollen da han satte inn New York Rangers tredje scoring. Da hadde Keith Yandle og Derick Brassard snudd kampen for gjestene i den andre perioden i løpet av et snaut minutt.

Chris Kreider økte ledelsen for New York Rangers i den tredje perioden, før hjemmelaget reduserte igjen.

Pittsburgh Penguins vant den første kampen 5-2 og tok dermed første stikk i best av sju-serien.

Patric Hornqvist scoret forøvrig tre mål i det første oppgjøret.