Saturday, April 16, 2016

Rosenborg ravaged by fire at Lerkendal – Manager

Promotion med annonselenker

ROSENBORG – BRANN 3-0:
LERKENDAL (Nettavisen)
:

Rosenborg tok en overlegen seier mot Brann, men etter kampen var det dårlig stemning mellom Branns Bismar Acosta og RBKs Pål André Helland.

De to spillerne havnet i ampert munnhuggeri, og det endte med at flere måtte gå imellom og stanse de to kamphanene.

- Prater for mye

Bismar Acosta lot seg intervjue av TV 2 om kranglingen etter kampen. Og der lot han skinne gjennom at han ikke likte RBK-Hellands oppførsel.

- Han snakker for mye, og det liker jeg ikke. Men det er fotball, og det respekterer jeg, sier han til TV 2.

- Har Helland respekt, synes du?

- Nei, han snakket litt på engelsk, og han er ikke en god mann for meg, sier Acosta på halvgod engelsk.

Ifølge Freddy Dos Santos skal Acosta ha pekt mot garderoben og spurt om Helland skulle være med en tur inn for å gjøre opp.

- Helland var lur som ikke ble med, sier Dos Santos.

- Lirer av meg at han er feit

Helland sier følende om situasjonen til TV 2:

- Det var en vanlig duell, men så tror jeg han sparker etter meg når jeg hopper over ham. Da er jeg stor i kjeften og sier at han ser litt rund ut. Så ballet det bare på seg, sier Helland til TV 2.

- Han dytter meg, og da lirer jeg av meg at han er feit. Men med den historien jeg har kan jeg vel ikke kalle folk feite, spøker Helland.

Til Nettavisen forteller Rosenborg-spilleren at slik prat er veldig vanlig i løpet av en fotballkamp.

- Det er bra vi ikke har mikrofoner på oss, da hadde ikke mange under 18 år fått lov til å være på kamp. Du vil bli sjokkert over hvor god fantasi vi har, forteller høyrevingen med et glimt i øyet.

AMPER: Bismar Acosta likte ikke praten til Pål André Helland.

Ned Alley NTB scanpix

- Nesten perfekt assist

Selve kampen ble til slutt en overlegen seier til Rosenborg. Brann gikk dermed på sitt andre tap denne uken, etter at de røk ut av cupen i midtuken.

- Vi kom hit for å vinne, men de er bedre enn oss i dag. Selv om vi har noen gode sjanser på både 0-0 og 1-0, så er det alt i alt fortjent at Rosenborg vinner, forteller en sliten Erik Huseklepp etter kampslutt.

Rosenborg tok ledelsen etter 35 minutter, ved Matthias Vilhjalmsson. En scoring som både Jonas Svensson og Kåre Ingebrigtsen var veldig fornøyde med.

- Dobling på kant, innlegg fra kant, skjæring i boksen og løp på bakerste. Når alle gjør det de skal gjøre, så blir det ledig for Matthias på bakerste. Da vet vi at han er god, forteller Ingebrigtsen til Nettavisen etter kampen.

- Det der har vi pratet utrolig mye om. Det er ikke alltid man treffer. Men i dag treffer jeg jævla godt, og den ble veldig hard også i tillegg til god høyde. Nesten perfekt assist, vil jeg si, sier Jonas Svensson til Nettavisen rett etter kampen.

BOM, BOM OG BOM: Men så kunne Rosenborgs Matthías Vilhjálmsson juble for scoring på Lerkendal.

Ned Alley NTB scanpix

LES: Detaljert kampreferat

Drømmescoring

Brann kom til noen sjanser, og på stillingen 1-0 til Rosenborg fikk Sivert Heltne Nilsen muligheten til å redusere for gjestene fra Bergen, men ballen gikk ikke i mål.

- Sivert gjør alt han kan for å score, det er bare sånn det er, fortalte Huseklepp.

Så var det duket for dagens vakreste mål på Lerkendal . «Yanni» mottok ballen ute på venstrekanten og driblet bort to-tre Brann forsvarere, før han dunket ballen bak en utspilt Piotr Leciejewsk. Selv var målscoreren veldig fornøyd med scoringen.

- Det var utrolig deilig følelse. En del forsøk de to siste kampene nå, så det var deilig å se den gå inn. Det er deilig å score mål, det gir en utrolig selvtillit. Fotballspillere har alltid lyst til å score, fortalte De Lanlay etter kampen.

Hyller «Yanni»

Ingebrigtsen kan ikke få rost venstrevingen nok.

- Vi har sagt at han er god en mot en, men han er veldig bra tre mot en også. Han er en viktig spiller for oss. Nå må vi roe ned nå, så vi får beholdt han i Trøndelag en stund, sa en spøkefull Ingebrigtsen.

Pål André Helland har hatt en litt tyngre sesong til nå, men også han skryter av lagkameraten. Helland mener at Rosenborg har en stor fordel med «Yanni», siden motstanderne alltid overbemanner høyresiden, og da blir det store rom motsatt.

- Det er deilig at vi har Yanni på andre siden i år. De overbefolker veldig, og da kommer han ofte i 1 mot 1 situasjoner. Scoret et fantastisk mål i dag. Jeg var heldig som fikk dukka når han skaut, ellers hadde jeg sikkert lugget der enda. Kanonkule, fortalte Helland.

Også TV2s fotballekspert Freddy Dos Santos måtte bøye seg i støvet etter De Lanlays fantastiske scoring.

- Den prestasjonen der var helt strålende. Det er gøy med spillere som har den selvtilliten. Tidligere har man tatt De Lanlay for at han har mye ferdigheter, men lite sluttprodukt. Hvis han fortsetter med det kan han gå fra å være en veldig god fotballspiller, til en veldig veldig god fotballspiller, fortalte han til Nettavisen etter kampen.

Kaptein-scoring

Det så lenge ut til at kampen skulle ebbe ut i en 2-0 seier til Rosenborg, men kaptein Mike Jensen ville det annerledes. Dansken regisserte en kontring etter Rosenborg-boka, skaffet et straffespark og satt den sikkert i mål selv.

- Det blir jo 3-0 til slutt. Det er kjedelig akkurat nå, men det er ny kamp allerede onsdag. Så det er kort tid før vi får revansjert oss, fortalte Erik Huseklepp.

Dermed endte kampen 3-0 til Rosenborg over Brann. I neste runde er det klart for Tippeligaens første midtukerunde. Brann gjester Viking i Stavanger på onsdag, mens Rosenborg møter Tromsø på Alfheim førstkommende torsdag.

NB: Her finner du mer om lørdagens fotball.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment