Wednesday, April 20, 2016

Gold Kampen live in La Liga: How black Real Madrid rivals – Manager

Reisetips med annonselenker

REAL MADRID – VILLARREAL 3-0:

Både Barcelona og Atletico Madrid vant deres kamper tidligere onsdag kveld, og presset lå dermed på Real Madrid som hadde besøk av Villarreal.

De tre gigantene i spansk fotball kjemper alle en tett kamp om ligatrofeet, og kun seier var godt nok for Zidanes menn mot de gulkledde gjestene på Santiago Bernabéu.

Og det gikk veien for «Los blancos»

Karim Benzema sendte hjemmelaget opp i ledelsen etter 41 minutter, og 1-0 var også stillingen til pause.

Etter hvilen hadde Real Madrid god kontroll, og da 69 minutter var spilt økte Lucas Vazquez ledelsen til 2-0.

15 minutter før slutt la Luka Modric på til 3-0, noe som også ble sluttresultatet.

Det betyr at Real Madrid fortsatt ligger på tredjeplass – ett poeng bak serieleder Barcelona, og ett poeng bak Atletico Madrid på andreplass.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!