Wednesday, August 26, 2015

Hat trick Rooney was the hero after 878 minutes goal drought – TV 2

Club Brugge-Manchester United 0-4, 1-7 sammenlagt

Med 3-1-seier på Old Trafford hadde Manchester United et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret borte mot Club Brugge i mesterliga-playoffen.

Og det ble aldri spennende på Jan Breydelstadion. Manchester United lekte med sin belgiske motstander, og vant til slutt 4-0 og dermed 7-1 sammenlagt. Dermed er giganten fra Manchester tilbake i Mesterligaen etter ett års fravær.

Kampens store spiller var Wayne Rooney, som etter en tung måltørke slo tilbake mot kritikerne med å score hat trick.

Artikkelen oppdateres med scoringer og reaksjoner!

878 minutters måltørke

Etter 20 minutter kunne både Manchester United-fansen og Wayne Rooney puste lettet ut, da stjernespissen endelig fikk slutt på måltørken som har plaget ham.

Memphis Depay dro seg inn fra venstrekanten og var på skuddhold, men i stedet for å fyre løs fant han Rooney med en strålende stikker. Alene med Sinan Bolat i Brugge-målet chippet Rooney ballen iskaldt i mål.

Dermed kunne angriperen juble for sin første scoring på hele 878 minutter (!).

Hat trick-helt

Like før pause hadde hjemmelaget en strålende mulighet til å utligne da Abdoulay Diaby kom alene mot Sergio Romere i United-målet, men Brugge-angriperen rotet det til og Manchester United kunne gå til pause med 1-0-ledelse.

Drøyt tre minutter ut i andre omgang kunne United-fansen nok en gang slippe jubelen løs. Ander Herrera fant Wayne Rooney på bakre stolpe, og angriperen kunne enkelt sette inn sitt andre for kvelden.

Etter endelig å ha fått smaken av nettsus igjen gikk det meste Rooneys vei. Etter 56 minutter ble han spilt fri av Juan Mata, og kunne juble for å ha gått frå 878 minutters måltørke til hat trick.

Herrera-mål og straffebom

Manchester United lot seg ikke nøye med tre, og etter en drøy times spill var det Ander Herreras tur til å bli spilt fri. Spanjolens avslutning var iskald, og Sinan Bolat måtte kapitulere for fjerde gang i kampen.

Med ti minutter igjen av kampen fikk United straffe etter en hands i Brugge-boksen, og Javier Hernández stilte seg opp for å ta straffen.

Dessverre for United-angriperen skled han i avslutningsøyeblikket, og sendte ballen utenfor. Det la likevel ikke noen demper på Manchester Uniteds festkveld.