Sunday, August 30, 2015

Sterling scoret sitt første for City – TV 2

Manchester City-Watford 2-0

Videosammendrag ser du øverst!

Etter en treig start våknet etter hvert Manchester City, og anført av en pigg Raheem Sterling tok de lyseblå sin fjerde seier for sesongen da de oppskriftsmessig slo Watford 2-0 på Etihad.

Prøvde og prøvde
Etter en rolig og jevn start på oppgjøret, etablerte etter hvert hjemmelaget et visst grep om kampen.

Agüero, Sterling og Silva prøvde og prøvde – men fikk det ikke helt til – og da kampuret passerte 30 minutter stod det fortsatt 0-0 på Etihad.

Det gjorde det også 15 minutter seinere, da lagene gikk i garderoben for et kvarters hvile.

Sterling scoret sitt første
I løpet av 1. omgang viste Sterling at han absolutt kan bli en nyttig mann for de lyseblå den kommende sesongen. Unggutten prøvde og prøvde, men det var ikke før i 2. omgang at den tidligere Liverpool-spilleren virkelig ga fansen valuta for pengene.

Etter et perfekt innlegg fra høyreback Sagna, gjorde Sterling ingen feil og satte enkelt inn 1-0 til City.

Fernandinho doblet
Sterlings scoring fikk fart på City, og ti minutter etter at 1-0 var et faktum, doblet Fernandinho ledelsen for vertene.

Touré sendte et frispark i Watford-muren, Silva snappet opp ballen og sendte den gjennom til Fernandinho – som enkelt banket ballen inn i det lengste hjørnet.

Etter hvert handlet alt om hjemmelaget, og både Touré, Agüero og Sterling hadde sine muligheter til å øke ledelsen ytterligere. Watford på sin side virket mer og mer tannløse og til slutt ebbet kampen ut på stillingen 2-0 til City.

Slik startet lagene:
Manchester City: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Touré, Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, Agüero.
Watford: Gomes, Nyom, Prödl, Cathcart, Holebas, Capoue, Behrami, Abdi, Ighalo, Jurado, Deeney.

Sjekk Premier League-tabellen på altomfotball.no!