Annonse

Sport

Annonse

Av Odd-Sølve Grannes

Christian Benteke scoret sitt første Liverpool-mål med en heading etter et smart cornertrekk. Klubben vant sesongens første kamp på Anfield 1-0 mot Bournemouth.

Brendan Rodgers lot spillerne trene på Anfield fredag slik at nykommerne i klubben skulle bli vant med stadion. Det ble tydeligvis Benteke.

Halvveis ut i første omgang slo Jordan Henderson en corner ut til Nathaniel Clyne utenfor 16-meteren. Backen sendte ballen ut igjen til Henderson, som slo et perfekt innlegg til Benteke. Belgieren stanget inn 1-0.

Scoringen skulle muligens vært annullert for offside. En offsideplassert Phillipe Coutinho gikk etter ballen, men bommet og den havnet på hodet til Benteke.

Bournemouth fikk på sin side et mål underkjent for armbruk på Dejan Lovren. Tommy Elphick hadde armene oppe på Lovren, men annulleringen virket noe tvilsom.

Ellers i første omgang hadde gjestene lite å by. Liverpool hadde mest ball, men kom ikke til de store sjansene.

I annen omgang måtte Henderson tidlig ut. Hjemmelaget falt litt etter byttet. Bournemouth var farlig frampå og jaktet utligning. Blant annet hadde Mattie Ritchie et skudd i stolpen. Nykommeren i Premier League økte presset mot Liverpool, men manglet det lille ekstra foran mål for å slå tilbake.

På overtid var Benteke nære ved å punktere kampen. Den tidligere Aston Villa-spilleren traff tverrliggeren fra seks meter.

Joshua King spilte en drøy time for Bournemouth. Landslagsspissen klarte ikke å skape altfor mye mot Liverpool-forsvaret. (©NTB)

KAMPFAKTA

Engelsk eliteserie fotball mandag, 2. runde:

Liverpool – Bournemouth 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Christian Benteke (26).

44.102 tilskuere.

Joshua King spilte 61 minutter for Bournemouth.

Annonse

Sport

KAMPFAKTA

Følg oss på Facebook

Annonse

‘ + ” + ” ; $ (“.slasken-body-text”).html(firstPart +””+ add +”

“+ secondPart); }); function trim_words(theString, numWords) { expString = theString.split(/s+/,numWords); theNewString=expString.join(” “); return theNewString; } (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=1708452562713713&version=v2.0″; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); jQuery.ajax({ url: “https://api.facebook.com/method/fql.query?query=SELECT comment_count FROM link_stat WHERE url=’http://www.dagsavisen.no/sport/king-startet-men-liverpool-vant-1.384709′”, dataType: “jsonp”, success: function (data) { xmlDoc = jQuery.parseXML(data), $ xml = jQuery( xmlDoc ), $ count = $ xml.find( “comment_count”); console.log(‘facebook count ‘ + $ count.text()); if ($ count.text() != ”) { //If their is no comments on the page then comments data will not exist $ (‘.comment-count’).append($ count.text()); } else { $ (‘.comment-count’).append(’0′); } } }); $ (function(){ // cancel existing events $ (‘#carosel-image1-left’).unbind(‘click’); $ (‘#carosel-image1-right’).unbind(‘click’); $ (‘#carosel-image2-left’).unbind(‘click’); $ (‘#carosel-image2-right’).unbind(‘click’); $ (‘#carosel-vid-left’).unbind(‘click’); $ (‘#carosel-vid-right’).unbind(‘click’); // add new events $ ( “#carosel-image1-left” ).bind( “click”, function() { $ (“#img1-carosel”).carousel(‘prev’); }); $ ( “#carosel-image1-right” ).bind( “click”, function() { $ (‘#img1-carosel’).carousel(‘next’); }); $ ( “#carosel-image2-left” ).bind( “click”, function() { $ (“#img2-carosel”).carousel(‘prev’); }); $ ( “#carosel-image2-right” ).bind( “click”, function() { $ (‘#img2-carosel’).carousel(‘next’); }); $ ( “#carosel-vid-left” ).bind( “click”, function() { $ (“#carosel-vid”).carousel(‘prev’); }); $ ( “#carosel-vid-right” ).bind( “click”, function() { $ (‘#carosel-vid’).carousel(‘next’); }); });