- One of the best matches under my leadership – Manager

Shopping med annonselenker

Louis van Gaal fornøyd med prestasjonen mot Newcastle.

MANCHESTER UNITED – NEWCASTLE 0-0:

Den siste tiden har Manchester United slitt på overgangsmarkedet, og de har heller ikke imponert foran mål.

Selv om Louis van Gaals mannskap hadde vunnet begge sine åpningskamper, var det kun med ett mål begge ganger, uten å overbevise noen.

Mot Newcastle var de heller ikke overbevisendes fremover i banen. Omstendelig og dårlige bevegelser er ord som godt beskriver angrepsspillet til vertene, mens Newcastle lå godt organisert bakover i banen.

Manchester Unitd-fansen har den siste tiden rettet frustrasjon mot sportsdirektør Ed Woodward for manglende signeringer, til tross for at de har hentet inn spillere som Bastian Schweinsteiger og Memphis Depay.

Etter lørdagens begredelige forestilling vil nok ikke den frustrasjonen stilne.

Vertene scoret tidlig i førsteomgangen, men assistentdommeren annullerte for offside. En meget tvilsom avgjørelse. Reprisene ga ingen tydelige svar, men Gustavo Poyet, ekspert i TV 2-studio, kunne forstå avgjørelsen.

- Hadde Rooney vært bak forsvarsspilleren, tror jeg ikke det hadde blitt blåst, sa Poyet.

- God kamp
Louis van Gaal satt igjen med blandede følelser etter kampen, men han var heller ikke misfornøyd.

- Vi kan være fornøyde med hvordan vi spiller, men ikke med resultatet – vi var uheldige, sier han ifølge BBC.

Han mener laget tok feil avgjørelsen på siste tredel av banen, og at det var grunnen til at de ikke klarte å ta alle tre poengene.

- Jeg liker disse kampene når vi jobber som dette, men ikke resultatet. Dette var en av de beste kampene under min ledelse, og det var kun ett lag som ønsket seieren og det var oss, sier van Gaal.

Annullert scoring
Vertene tok kommandoen fra start av og presset Newcastle tilbake i banen.

Etter fire minutter fikk utskjelte Wayne Rooney ballen i nettmaskene, men assistentdommeren vinket av for offside. Diskutabelt om Rooney var på feil side eller ikke.

SIER ALT: Dette bildet beskriver frustrasjonen blant Manchester United-spillerne under oppgjøret mot Newcastle.

Jason Cairnduff Reuters / NTB scanpix

Hjemmelaget fortsatte å ha initiativet i kampen, og etter 15 minutter kunne Juan Mata ha sendt hjemmefansen til himmels, men til ergrelse og frustrasjon, for både hjemmesupporterne og Fantasy-managere med spanjolen i laget, var Tim Krul nede og reddet ballen mesterlig.

Ti minutter senere var gjestene på en sjelden visitt inne på Uniteds banehalvdel, og det var et meget farlig besøk.

Aleksandar Mitrovic sendte avgårde en meget farlig heading fra tolv meters hold som dundret i treverket og ut igjen.

United-press
United tok kommandoen fra start av i andreomgangen, men slet lenge med å produsere noen farligheter fremover i banen.

Memphis Depay var den mest livlige av hjemmelagets spillere, men han ble fryktelig alene.

Det var ikke mye gjestene hadde å komme med i andreomgangen, og det så ut til at de var mest interesserte i å sikre 0-0 og ett poeng på Old Trafford.

Ti minutter før full tid var Javier Hernandez plutselig alene med Krul. Mexikaneren leverte en fin avslutning, men nederlenderen vartet opp med en nydelig parade og hindret baklengsmål.

OFFSIDE? Wayne Rooney scoret, men assistentdommeren vinket for offside. Reprisene ga ingen tydelige svar.

På overtid åpnet det seg begge veier.

Først headet Chris Smalling en corner i stolpen, før Newcastle kontret og var veldig nære å ta ledelsen.

To minutter på overtid fikk Michael Carrick ballen på 18 meter. Han dundret til, men ballen endret retning og gikk like utenfor stolpene.

Men det ble ingen scoringer og Newcastle sikret seg et sterkt bortepoeng, mens United fortsetter å slite foran mål.

To offensive scoringer på de første tre kampene, hvor ett av de også var selvmål, kan ikke sies å være annet enn under forventet for Manchester United.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!