Nightmare start for Riise AaFK – Manager

Reisetips med annonselenker

Ble knust hele 3-0 i Haugesund.

HAUGESUND – AALESUND 3-0:

John Arne Riise fikk sin debut for Aalesund da han kom inn for Vebjørn Hoff tidlig i den andre omgangen mot Haugesund. Det ble dog ingen drømmestart i oransj for Riise.

Haugesund vant nemlig kampen 3-0 etter scoringer av William Troost-Ekong, Sondre Tronstad og Kwame Karikari.

- Det skuffer meg

Aalesund-trener Trond Fredriksen var ikke fornøyd etter kampen.

- Jeg sitter igjen med svært lite. Vi vinner ikke dueller og Haugesund vinner fortjent. Og nettopp det at Haugesund vinner fortjent skuffer meg veldig, sier han til TV 2 etter kampen.

Om Riises innhopp, sier han følgende:

- Vi hadde håpet at en eller annen ball skulle falle ned på venstrefoten hans, og at han skulle score et viktig mål for oss. Det skjedde ikke, og da blir det bob-bob det byttet også.

Haugesund-sjef Mark Dempsey var mer fornøyd med sitt lag.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd. Det var fantastisk, ytret han til TV 2.

Corner-mål

Hjemmelaget tok en fortjent ledelse etter bare ti minutter. Etter å ha åpnet kampen best, skaffet Haugesund seg en corner. Den curlet Alexander Stølås inn i feltet. Der dukket kaptein William Troost-Ekong opp, og stanget vertene i ledelsen. 1-0 til sørvestlendingene.

Like før pause var det duket for mer hjemmejubel på Haugesund Stadion. Roy Miljeteig slo ballen inn i boksen, via en Aalesund-spiller. Ved bakerste stolpe dukket nykommer Sondre Tronstad opp. Den tidligere Start- og Huddersfield-spilleren doblet vertenes ledelse med en god avslutning forbi Andreas Lie i borteburet.

Riise inn

Den store snakkisen i norsk fotball den siste tiden, har vært om John Arne Riise skal få lov til å spille i Tippeligaen. Fredag forrige uke gikk det likevel i boks, og lørdag fikk storebror Riise sin tippeligadebut.

Han kom inn for Vebjørn Hoff i det 51. minutt.

Riise-byttet hjalp likevel ikke tangotrøyene noe særlig, og i stedet for at gjestene fikk noen redusering, la Kwame Karikari på til 3-0 like før slutt.

Haugesund har dermed tatt seks poeng på to kamper denne sesongen. Aalesund vant sin første kamp mot Stabæk, og blir dermed stående på tre poeng.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!