Thursday, March 17, 2016

The sports director states that Source is a runner for the future – Fædrelandsvennen



- Kan du sette ord på denne triumfen?

- Det er flere perspektiver å se på denne triumfen på. Det er først og fremst måten det skjedde på. Begge gutta leverer en kjempeprestasjonen. De treffer på linjen og kjører fantastisk. Når det gjelder han unggutten (Kilde) er det ekstremt imponerende det han får til, sa Ryste etter at Aleksander Aamodt Kilde var kåret til verdens beste super G-kjører denne sesongen. Han fikk med seg Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal på seierspallen etter året Super G-sesong.

- Det er første gangen våre løpere kjører her, mens Beat Feuz som vant rennet, har ligget og trent her en ukes tid. Det gjør ikke prestasjonen til våre løpere i dette rennet mindre, slo sportssjefen fast.

Det er ikke ofte løpere fra et og samme land har tapetsert seierspallen som de norske løperne gjorde torsdag. Svindal var riktignok ikke på plass i St. Moritz, men han er i fin framgang og tilbake neste sesong.

- Det blir jo også en trippelpall. Aksel Lund Svindal var riktignok ikke her, men dette er spesielt og unikt. Det er tydelig at super G er noe som ligger for nordmenn, mente Ryste. (©NTB)

Oppdatert:

Publisert:

LikeTweet

No comments:

Post a Comment