Monday, March 23, 2015

Here conjures Zucca forward Rangers goal – Nettavisen

Shopping med annonselenker

Rangers-køllefest ga storseier over Ducks.

New York Rangers holdt ikke noe tilbake da Anaheim Ducks ble knust 7-2 hjemme i Madison Square Garden i NHL søndag. Mats Zuccarello var med på festen og noterte to assists.

Etter flere jevne kamper i det siste slapp Rangers seg løs og kjørte på med offensivt krutt mot topplaget i Western Conference. For første gang siden 2011 kunne Rangers innkassere sju mål i en hjemmekamp.

– Gutta har tidligere vist at de kan score bra med mål. Det er bare helt i det siste at vi har spilt tette og jevne hockeykamper. Alle kamper er forskjellige. Cam (Talbot) gjorde også noen viktige redninger for oss underveis, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge nhl.com.

– Vi møtte et veldig godt lag, så ingen forventer at du skal score sju mål. Vi ville unngå å gi dem sjanser og prøve å sette noen pucker i nettet. Det klarte vi temmelig bra, tilføyde J.T. Miller.

Målshow
Zuccarello leverte målgivende pasninger på Rangers’ fjerde og sjuende scoring. Nordmannen var på isen i 15.22 minutter og fikk +2 i pluss-/minusstatistikken.

Rangers tok ledelsen allerede etter et snaut halvannet minutt. Chris Kreider ordnet 1-0 på en pasning fra Derek Stepan, men Ducks utlignet bare minuttet senere ved Corey Perry.

Tre minutter etterpå var Rangers tilbake i føringen da Stepan la på til 2-1 i overtall. Det var New York-lagets første overtallsscoring på hele åtte kamper. Carl Hagelin økte til 3-1 etter litt over ti minutter, men Anaheim Ducks nektet gi opp. Like etter reduserte Perry til 2-3.

Få minutter ut i midtperioden ble Zuccarello notert med assist for J.T. Millers 4-2-scoring. Stepan gjorde avstanden enda større da han satte Rangers’ femte mål etter 36 minutters spill.

– Pinlig
I tredje periode fikk Rangers’ to scoringer på kort tid. Den første sto Jesper Fast for, mens Derick Brassard svingte en Zuccarello-pasning i buret til 7-2.

– Pinlig. Det var en forferdelig kamp. Vi hadde ingenting å by på og ble grundig slått, sa Ducks-kaptein Ryan Getzlaf.

Tirsdag har Rangers en ny hjemmekamp når Los Angeles Kings kommer på besøk. (©NTB)