Friday, March 20, 2015

Stord player claims he was threatened murder – Nettavisen

Reisetips med annonselenker

- Det er ikke tvil i min sjel, sier Inge Aas Eriksen.

Stord vant hele 36-26 mot israelske Ramat Hasharon, men hjemmelagets Inge Aas Eriksen fikk en ubehagelig opplevelse. Han hevder at en motspiller drapstruet ham.

- Det er ikke tvil i min sjel. En av de israelske spillerne sa virkelig at han skulle ta livet av meg. Ikke bra, sier Aas Eriksen ifølge Bergens Tidende.

I tillegg fikk Thor Egil Vaage et slag i magen.

- En skam for håndballen, sier Stord-trener Jesper Holms om kampen.

Selve kampen endte med suveren seier for hjemmelaget, men det var jevnt til litt etter pause.

Noen minutter ut i annen omgang var det 19-19. Da rykket Stord fra, og det israelske laget hadde ikke noe å svare med. Til slutt ble det 36-26.

Dermed har laget tatt et stort steg mot semifinaleplass i Challenge Cup.

Inge Aas Eriksen ble dagens toppscorer med hele 12 mål.

Lørdag spilles returmøtet mellom lagene, også det i Stord. Dersom Stord holder stand i returen møter de vinneren av finske Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry og Liberty Seguros ABC/Uminho fra Portugal i semifinalen. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!