Wednesday, November 25, 2015

He is Nicki Billes new team mate – Aftenposten





sport-match

De neste 3,5 årene blir Andreas Nordvik lagkamerat med blant andre Nicki Bille Nielsen og Mohammed Fellah i Esbjerg. Forsvarsspilleren har signert en 3,5 årskontrakt, melder klubben på sin egen hjemmeside.

Perfekt timing

- Jeg har nådd et punkt i karrieren hvor jeg gjerne ville prøve meg i en liga utenfor Norge, og den danske ligaen er interessant for norske spillere. Vi har lenge vært i kontakt med Esbjerg, og nå var tidspunktet for et skifte perfekt. Jeg ser et stort potensial i klubben, og vil gjerne være med på et langsiktig prosjekt i Esbjerg, sier Nordvik til klubbens hjemmeside.

Nordvik var på utgående kontrakt med Sarpsborg 08, og går dermed gratis til den danske klubben som i øyeblikket ligger nest sist i superligaen.

Misset cupfinalen

Fra 2006-2009 fikk Andreas Nordvik til sammen 36 kamper for RBK. Men han ble utlånt to ganger – både til Haugesund og Vålerenga – og uten å få det definitive gjennombruddet på Lerkendal, gikk ferden videre til Vålerenga på permanent basis i 2010. I 2013 fikk han 12 kamper for Ålesund, før han gikk til Sarpsborg 08 foran denne sesongen. Cupfinalen mot RBK gikk han glipp av på grunn av skade.

Nordvik på vei til utlandet 

LikeTweet

No comments:

Post a Comment