Friday, November 27, 2015

New away defeats for Zucca and Rangers – VG

(Boston Bruins – New York Rangers 4-3) Mats Zuccarello var på isen da Rangers snudde 0-1 til 2-1, men NHL-laget måtte tåle sitt andre strake nederlag.

Nordmannen noterte ingen målpoeng i fredagens kamp, men var på isen da Rick Nash satte inn 2-1-målet for Rangers fem minutter ut i andre periode.

Bruins – Rangers 4-3: Alle fakta fra kampen på NHLs hjemmeside!

Bruins utliknet før J. T. Miller nok en gang sendte Rangers foran. Den ledelsen holdt seg til det gjensto snaue fire minutter av oppgjøret. Da sørget Ryan Spooner for 3-3, og etter et voldsomt press avgjorde David Krejci ett minutt og 43 sekunder før full tid.

– Jeg syns vi spilte slik vi skal ganske bra i kveld. Det siste målet var tøft for oss. Vi forsøkte å blokkere, pucken traff en kølle og den endte i nettet. Tidligere i sesongen har slike situasjoner gått vår vei, men alt kan ikke være perfekt. Man kan ikke få dem alle, sier Rangers-spiller Dan Girardi til klubbens hjemmeside.