Saturday, November 21, 2015

Start the manager and players react: – It was pure ice and impossible to play on – Aftenposten



Jerv-Start 1-1:

- Det er vanskelig bare å stå oppreist. Du visste ikke om du sklidde eller klarte å holde balanse. Det ødelegger kampen litt. Det er helt i grenseland av hva som er greit, sier Nils Petter Andersen, Jervs midtstopper, til Fædrelandsvennen.

Video: Få med deg alle reaksjonene etter kampen her

Håkon Opdal: – Jeg kjente knottene gjennom kroppen 

Kampen endte 1-1 etter mål av Mads Stokkelien og Ohi Omoijuanfo. Natt til torsdag regnet det mye i Grimstad. Banen var preget av overvann da Jerv trente på Levermyr torsdag. Fredag var banen nyklipt og så bedre, mens kulden natt til kampdag gjorde at banen var meget hard. Start-trener Bård Borgersen var oppgitt etter kampen.

- På en skøytebane blir det vanskelig å vurdere spill. Vi må spille på en helt annen måte.Det var ren is og umulig å spille på, sier Borgersen i Fædrelandsvennen livesending.

 

Styreleder i Jerv, Per Gunnar Topland, legger skylda på Grimstad kommune.

- Vi kan ikke gjøre noe med banen. Den var lik for begge lag, så vi må som arrangør bare beklage at ikke Grimstad kommune har gjort mer, sier Per Gunnar Topland.

Banen påvirket taktikken til Jerv, innrømmer trener Steinar Pedersen.

- Mye av de samme tingene vil bli veldig viktig, men det er klart at vi hadde gjerne ønsket å spille litt mer. Banen var løs i går også, men fullt mulig å spille på. I dag er den umulig å spille på, mener Pedersen.

Starts kaptein, Rolf Daniel Vikstøl, måtte ut med en skade i foten i første omgang. Han legger skylda på banen for at han ikke kunne fullføre kampen.

- Hadde banen vært bra og det hadde vært annerledes forhold tror jeg ikke at jeg hadde fått det overtråkket, men vi må bare være glad for at ingen flere ble alvorlig skadet, forteller Vikstøl.

- Både vi og Jerv ønsket bedre forhold. Kampen ble preget av en isbane. Det er ikke noen pen bane, sier Mads Stokkelien, målscorer for Start.

Vikstøl vet ikke om han rekker kampen, men gleder seg uansett til onsdag klokka 19.00.

- Det er vår hjemmebane. Vi skal ut å styre og får med oss over 10 000 sørlendinger som skal heie oss fram, mener Vikstøl.

Kamplederen av den første kvalikkampen, Trygve Kjensli fra Nesodden, mener at banen var god nok til kamp.

- Det var definitivt forsvarlig å spille i dag. Det gikk ikke utover sikkerheten til spillerne, sier Kjensli.

Dommeren: – Det blir kamp 

Han inspiserte gressmatta på Levermyr omtrent halvannen time før kampen – i 10.30-tiden. Han har ikke fått noe kjeft etter kampen.

- Jeg har ikke fått noen negative tilbakemeldinger fra spillerne. Det var glatt og litt hardt noen steder, men jeg synes det var forsvarlig. Jeg er fornøyd med avgjørelsen, hevder dommer Kjensli. 

Vi fulgte kampen direkte

LikeTweet

No comments:

Post a Comment