Thursday, December 24, 2015

Van Gaal demanded an apology. This is what he got – Dagbladet.no

(Dagbladet): Manchester United-manager Louis van Gaal er under et hardt press utenfra etter to strake tap i serien og Champions League-exit.

I går møtte han pressen før Boxing Day-oppgjøret mot Stoke. Flere medier har den siste tiden spekulert i at nederlenderen er ferdig som United-manager og at José Mourinho er på vei inn. Det har han selv fått med seg.

- Føler ingen i rommet her at de bør gi meg en unnskyldning? Åpnet han pressekonferansen med.

- Jeg har lest at jeg allerede har fått sparken, og at min kollega (José Mourinho) allerede er på plass, sa van Gaal, som ikke var i et spesielt godt humør under pressekonferansen.

I løpet av den fem minutter lange seansen, svarte han bare på noen få spørsmål, pluss tiraden mot mediene. van Gaal krevde en unnskyldning, og det har han nå fått av The Sun. Den britiske tabloidavisa vier hele sin bakside til en «unnskyldning».

- Louis van Gaal krevde en unnskyldning, så…

- Vi er lei oss for at du ikke har vunnet på fem kamper.

- Vi er lei oss for at dere har gått fra 1. til 5. plass.

- Vi er lei oss for at dere røk ut av Champions League.

- Vi er lei oss for at du kjeder fansen til tårer.

- Vi er lei oss for at du har brukt 250 millioner pund (3,2 milliarder kroner) mens du har gjort det, skriver avisa.

Som prikken over i-en er artikkelen signert av «Apollo Gees».

‘; }); $ ( ‘#related-’+woId+’ div.related_items’).html(items); //saveElementAjax(Ext.get(woId)); }; $ (document).ready( function() { //if ($ (‘#doc’).find(‘.related-container’).size() == 0) $ .ajaxSetup({ cache: false }); $ .getJSON( ‘http://www.kjendis.no/2.0/lib/relatedarticles.functions.php5?jsoncallback=?’, { limit : 4, tags : ‘sport’, id : 123, articleId: 42524948 }, fetchRelatedArticles ); });

LikeTweet

No comments:

Post a Comment