Bizarre Lallana-goal as Liverpool came up with football party – TV 2

Se Adam Lallanas bisarre 2-0-scoring i videovinduet øverst!

Liverpool – Swansea 4-1:

Det har ikke gått helt på skinner for Adam Lallana etter overgangen fra Southampton til Liverpool foran denne sesongen.

Mandag viste imidlertid fjorårets komet gamle takter hjemme mot Swansea. 26-åringen herjet tidvis med waliserne og scoret to av målene i den svært overbevisende 4-1-seieren.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Etter kampen smilte Lallana naturlig svært bredt. Men ikke bare fordi antall scoringer ble doblet på en kveld.

– Det var flott å få de to målene, men det viktigste var at vi vant kampen. Vi har heller ikke scoret så mye denne sesongen, men det har løsnet litt de siste ukene, sier han.

Se sammendrag: Liverpool – Swansea 4-1

– Vi snakket om det før jul at vi hadde en god sjanse til å kapre poeng og klatre på tabellen. Det er herlig at vi har klart det, sier Lallana etter Liverpools andre strake romjulsseier.

Også Liverpool-manager Brendan Rodgers kunne koste på seg et forsiktig smil etter festforestillingen.

– Det var en flott prestasjon mot et godt lag. Jeg synes vi dominerte i store deler av kampen, og vi var både spennende og kreative fremover på banen, sier han.

– Vi spilte bra og overbevisende i kveld, legger Rodgers til.

Bisarr Lallana-scoring

– Her burde Shelvey vært utvist

Lallanas første nettkjenning kom etter 51 minutters spill –  på stillingen 1-0 til The Reds – og var av det svært bisarre slaget.

Swansea-keeper Lukasz Fabianski virket å ha full kontroll på en klarering på 16-meteren, men bommet totalt og skjøt ballen rett i Lallana. Ballen duppet videre mot mål og gikk en en pen bue inn i nettmaskene.

Lallana smilte godt av det hele etter kampen.

– Manageren pleier å si at vi alltid skal presse keeperen. Det skal jeg fortsette med, sier han.

Det var for øvrig Alberto Moreno som sendte Liverpool i ledelsen etter 33 minutter.

Tomålsscorer Lallana: – Viktigste var at vi vant kampen

Gylfi Sigurdsson reduserte for Swansea minuttet etter, men nærmere kom ikke vertene.

Coutinho- og Lallana-show

For Lallana fulgte opp sin merkelige 2-0-scoring med en langt flottere 3-1-scoring etter 61 minutter: Gjestene rullet opp et mønsterangrep, hvorpå Philippe Coutinho – som leverte en man of the match-prestasjon på Anfield – serverte en herlig hælpasning.

Lallana dro med seg ballen, spilte seg forbi Swansea-forsvaret og satte den kontant i mål.

Åtte minutter etter falt den endelige avgjørelsen da tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey ga sine gamle lagkamerater en forsinket julegave. Midtbanespilleren gikk opp for å klarere vekk en Liverpool-corner, men stussen med issen gikk i stedet inn i eget mål.

Seieren sender Liverpool opp til 8. plass på tabellen – forbi nettopp Swansea – og fortsatt innen rekkevidde av topp-fire i Premier League.