Saturday, December 27, 2014

Torres finished in Chelsea – Nettavisen

Bekreftes av den engelske ligalederen.

Fernando Torres blir permanent Milan-spiller fra 5. januar. Det bekreftet Chelsea lørdag kveld.

Spissen ble i august lånt ut til Milan for to år, men skiller om kort tid offisielt lag med Chelsea. Han har vært under kontrakt med London-klubben siden 2011.

De siste dagene er Torres blitt koblet til moderklubben Atlético Madrid. Senest lørdag ble hovedstadsklubbens assisttrener German Burgos sitert på at en avtale var nært forstående.

- En avtale er nær ved å bli fullført, og vi venter nå på at ting ordner seg. Han vil være en viktig forsterkning for oss i annen halvdel av sesongen. Vi skal få det beste ut av ham, sa Burgos.

Trolig er Torres’ permanente overgang til Milan en mellomstasjon før han blir solgt videre til Atlético. 30-åringen har kun scoret ett mål på 10 Serie A-kamper hittil i sesongen.

Ifølge spanske medier ønsker Milan å sikre seg Atléticos italienske kantspiller Alessio Cerci på lån som en del av Torres-avtalen.

Torres gikk gradene i Atlético-systemet som barn. Han debuterte for førstelaget som 17-åring i 2001, da hovedstadslaget spilte på nivå to i spansk fotball.

Han forlot moderklubben til fordel for Liverpool i 2007.

I England tok spissen Premier League med storm, men har vært en falmet stjerne de siste årene.

Nedturen startet da han gikk til Chelsea for 50 millioner pund i januar 2011. Torres klarte ikke å innfri skyhøye forventninger, men hjalp London-laget til mesterligatriumf i 2012. (©NTB)

LikeTweet

No comments:

Post a Comment