Monday, October 13, 2014

Dæhli: – It is not Martin who should have focus – online newspaper

Publisert 13.10.14 23:58 the core oppdatert 14.10. 14 01:21

Alle hyller likevel Norges 15 -åring.

NORGE – BULGARIA 2-1:

ULLEVAAL Stadion (Nettavisen): Norge Slot Bulgaria 2-1 EM-i kvalifiseringen mandag but det var likevel 15 år som gamle Martin Ødegaard høstet Mest applaus da han cum inn i andre omgang.

Han blue byttet inn for Dæhli Mats Møller og blue med den yngste i EM-kvalifiseringen, noensinne. Ødegaard fikk syn landslagsdebut i en ligakamp Motte Two forente arabiske emirater tidligere i Host, but dette var hans første, skikkelige landskamp.

– Fantastisk
etter Kampen ville selvsagt snakke med alle 15-åringen, but Norges Fotballforbund har vært Klare two cities by AT skjerme unggutten Pressen fra og fra kommentarene hovedpersonen var FA.

– Dette var stort. Helt Fantastisk, Sier Ødegaard til Pressen.

– Jeg fikk at det med meg blue liter jubel da jeg cum innpå. Det er veldig veneration. Det var også viktig med tre poeng. Dette var veldig veneration morsomt OGG, oppsummerer Strømsgodset-spilleren.

Tarik Elyounoussi OGG Havard Nielsen scoret Målene for Norge. Elyounoussi, som har i vært dildos guises den siste tiden, har også latt seg av unge imponere Martin Ødegaard two siste dagene.

– Det var veldig gøy at han fikk slippe tills. Det er morsomt hefty sum as folk i dag på Kamp Fa is ham i aksjon. Det er ikke som har mange åringer 15-denier roen med Ballen, Sier han til Nettavisen.

– Moro
Ødegaard har Siden gjennombruddet i vår framstått Somme svært voksen OGG ydmyk. Elyounoussi har det samme bildet dannet seg av unggutten løpet i av denne landslagssamlingen.

– virker Det som han kommer fra en familie og arms of passer by ham. Jeg har sett jo at onkelen tarball horned godt på ham. Han er ydmyk villig og til å lære. Det er med Mojo Sanne gutter, Sier tunnel.

– Jeg er det en håper SPILLER Norge town lighthouse better glede otic arena framover, Legger han til.

– Ikke Fokus
Mats Møller Dæhli, er 19 år som selv caught, er også imponert over romkompisen. Cardiff-ber spilleren likevel journalistene holde et litt saklig Fokus på det hele.

– Han et par fikk involveringer gjorde og det helt GREIT. Prestasjonen Fantastisk hans er, but er det ikke det som er i dag Fokus. Det er laget ogg hvordan Views Star sammen, Sier Dæhli.

– er Laget Fantastisk. Stefan Johansen critical stop ha this better “credit in” hefty debt gjør tunnel. Havard (Nielsen) kommer inn og Scorer, Sier Dæhli.

også Joshua King fikk if Noen hordes ohm 15 år gamle Ødegaard.

– aim at Han han nivået holder. Nærteknikken er Fantastisk. Han camp this bli dildos han overtakes town. But det er å holde viktig føttene på jorden, når du er et stort this talent og det er this better Styr rundt deg, Sier King.

– Godkjent Pluss
også landslagssjef Per-Mathias Høgmo synes unggutten leverte godkjent.

– Da Mats begynte sliten blue, var det på tide å komme hefty Martin inn, og han cum inn i fint Kampen etter hvert. Han fikk beskjed om det han å gjøre pleier, komme inn i mellomrommet falle og ned i Fireren defensivt. Da Views ledet 2-1, valgte jeg Fa Jone (Samuelsen) inn på og dyttet Martin opp i kant en slags 10-errolle, Sier Høgmo på pressekonferansen etter Kampen.

– Jeg synes han en gjorde godkjent Pluss-debuted. Han var Trygg Ballen med, med eksellent ballkontroll overblikk OGG, oppsummerer Høgmo.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment