Wednesday, October 1, 2014

IOC: -Avgjørelsen taken on half-truths and factual errors – Aftenposten

skriver IOC Det som i en pressemelding onsdag kveld blue lagt ut på organisasjonens nettsider og er undertegnet IOC-direktør Christophe Dubi.

Trekker frem engine

IOC Legger ikke på skjul skuffelsen Høyres etter OL-nei til som Forte at byrådsleder i Oslo Stian Berger Røsland (H) onsdag kveld the planene ohms vinter-OL i Oslo i 2022 i en skuff.

«i år Tidligere spurte søkerkomiteen i Oslo 2022 ohms and engine meds IOC for the FA en forklaring på alle aspekter VED IOCs chough, inkludert finansielle detaljer. IOC arrangerte debt for two alle tre søkerbyene hefty sweetened sportsmanship mellom two kandidatene milked. “

” Dessverre sendte Oslo hverken representatives of fra en eller en søkerkomiteen representatives of fra dette til myndighetene Oart ».

«Derfor er ikke i Norge politikerne orientert skikkelig ohms prosessen, og har tatt avgjørelse basert syn på og halvsannheter faktiske Feil», IOC skriver i pressemeldingen.

“For this med et moor better Midler, som er med fylt Why is food cup utøvere og mange this vitersportstilhengere, det er synd at Oslo går glipp av muligheten til å investere fremtiden i verden og hva well screwed har å tilby », conducting IOC.

-en Tapt mulighet

IOC conducting onsdagens OL-nei er synd Badè for Oslo, hele folk og det norske norske vinteridrettsutøvere.

“Dette er en Tapt mulighet hefty hefty Oslo og det norske folk som er hele verden kjent rundt hefty være store tilhengere vintersport av. Mest Det er en av alt Tapt mulighet hefty two Strålende norske utøverne til som ikke får muligheten Na denies olympiske høyder i sitt EGET moor », skriver IOC.

Aftenposten onsdag kveld var i kontakt med Gerhard Heiberg. Han at this da han ikke å ønsket snakke med det hele tatt i Aftenposten ohms OL.

Publisert: 01.okt. 2014 23:24

LikeTweet

No comments:

Post a Comment