Saturday, October 11, 2014

Expert on Zuccarello: – Got more ass than I’ve seen before – VG

(Columbus Blue Jackets – New York Rangers 5-2) Rangers noterte seg for årets første tap i natt. I tillegg fortsetter Mats Zuccarello (27) å få tøff behandling av motspillerne.

Først ble nordmannen taklet ved vantet i første periode. Det var bare ett minutt igjen på klokka, men 27-åringen så ut til å ha sterke smerter i armen og gikk likevel sporenstreks i garderoben før signalet gikk.

I andre periode ble han regelrett meid ned på isen i midtsonen av eks Rosenborg-spiller, Jack Skille, tilsynelatende ut av det blå. Zuccarello ble liggende en liten stund før han etter hvert kom seg på skøytene igjen og føk nok en gang i garderoben. Der ble han værende ut perioden.

- Jeg så ham ikke, så det er vanskelig å kommentere. Det er sånt som skjer, sier Mats Zuccarello om Skilles takling til Rangers’ TV-kanal.

<p>Bjørn Erevik kommenterte OL-hockey på TV 2 i Sotsji i år.</p>

Bjørn Erevik kommenterte OL-hockey på TV 2 i Sotsji i år.

- Men er det tilfeldig at Zuccarello har blitt tøft behandlet de to første kampene?

- Det kan det være, sier TV 2s hockey-ekspert Bjørn Erevik, til VG.

- Men det blir definitivt interessant å se fremover. Han vant poengligaen for Rangers i fjor, og det er spennende om dette gjentar seg videre – at lagene er såpass forberedt. Han fikk mer juling i kveld enn jeg har sett før, sier han.

Han har også Rangers’ kamp natt til fredag friskt i minne. Da endte Zuccarello i en relativt heftig slåsskamp. Da VG møtte ham etterpå hadde han blåmerker i ansiktet.

Mangler «politimenn»

Erevik registrerte uansett et fysisk underlegent Rangers i kampen mot Columbus Blue Jackets i natt.

- Rangers har jo heller ingen typiske «politimenn» som man hadde i gamledager. Det er de spillerne som passer på stjernene, sier Erevik.

Chris Kreider gikk riktignok rett i strupen på nevnte Skille kort tid etter at Zuccarello tok telling. For det fikk han en straff på hele 17 minutter. Dermed ble Rangers også svekket offensivt kampen ut.

- Columbus vant duellene, de små tingene som gjør at det vipper din vei, slår hockey-eksperten fast.

Startet svakt

Det er helt riktig. Rangers kom aldri ordentlig i gang. Hjemmelaget ledet 2-0 etter første periode. Litt spenning ble det da Lee Stempniak fikset 2-1 i midtperioden, men Cam Atkinson økte ledelsen igjen kort tid etter.

Noen endring inn i tredje periode var umulig å se. Og med et like tafatt bortelag var det ingen overraskelse at Blue Jackets puttet på to til, signert Marko Dano og samme Atkinson. Rick Nash pyntet på resultatet for bortelaget drøye fem minutter før slutt.

Nå vender Zucca og resten av laget tilbake til New York og får tid til å slikke sårene i mindre enn 24 timer. Allerede natt til mandag gjester Toronto Maple Leafs Madison Square Garden.