Friday, October 3, 2014

- In Norwegian football is the rotten, on and off the pitch – online newspaper

Publisert 03.10.14 18:44 the core oppdatert 03.10. 14 19:12

Kollega tarball omstridt fotballagentforfatter i forsvar.

fredag ​​blue og det kjent at forfatter tidligere agent Knut Høibraaten i syn bok Fotballagenten går langt i å antyde at Presidente i Norges Fotballforbund, Yngve Hallen, critical stop ha mottatt penger Under bordet, 40.000 Kröner, i forbindelse med til overgangen Piotr Leciejweski fra en Polsk klubb til Sogndal.

Den nåværende Brann-keeperen gikk til i Sogndal 2008 På den tiden var Yngve Hallen daglig leder i klubben. I boken skriver Høibraaten at denier polske agenten Marcin Hakman bekrefter at fotballtoppen mottok ulovlige penger.

Tidligere sportsdirektør i Sogndal, Trond Fylling, critical stop også ha mottatt penger Under bordet. Overfor Nettavisen bekrefter han å ha mottatt penger i forbindelse overgangen meds, but at dette var helt lovlig mottok penger tunnel.

– Det er råttent
Hallen og hans advokat Jon Wessel-Aas har på reagert beskyldningene i boken OGG two reagerer også på det two kaller SLAPP research Høibraaten av.

Sigurd Skjefstad er selv og forfatter Star backwards fotballagentromanen Med Rett til å Selge . Han har brukt nettopp Knut Høibraaten Somme kilde i syn bok og godt kjenner denier tidligere agenten. Han tror ikke det som Star boken i Fotballagenten er oppspinn. Skjefstad har all grunn til på å Stole Høibraaten.

– Jeg vet at han har faktisk måttet moderate seg i boken, Sier han til Nettavisen.

– Jeg har kjent Knut i mange år. Det er ingen grunn til å Heathrow at det ikke som Star i boken stemmer. Han utleverer også seg selv i stor grad her. Mer one det som er normalt. Det er ikke å stuerent hevde at det forekommer såkalte «penger Under bordet» -avtaler i norsk fotball, selv om det han gjør her.

Skjefstad har selv kjennskap til at two foregår better Rart i norsk fotball.

– Det er en utstrakt bruk av såkalte rådgivere i forbindelse med spilleroverganger, rådgivere som ikke har licensure. Two critical stop likevel ha og det er ikke kaken syn del av dette blir alltid meldt inn til Skatteetaten. Norsk fotball produkt er et godt som er sminket but og det er på råttent utenfor banen.

– Åpenbart juks
Skjefstad påpeker at han har ikke til det Grundig kjennskap spesifikke rundt Hallen-beskyldningene, but at det ikke er påpeker Høibraaten principal Somme beskylder fotballpresidenten hefty korrupsjon pengejuks og i boken.

– Det som jeg vet er at aktiviteter falske underskrifter, falske fødselsattester OGG penger Under bordet faktisk skjer i norsk fotball, Sier Skjefstad.

– Da jeg lanserte mining EGEN bok, Arild Stavrum der var. Han fortalte syn fra tid i Molde at han daglig blue oppringt agenter fra fra Afrika som ville tilby sine spillere. Når tunnel spurte: Hvor gamle er two? Fikk han til svar: Hvor gamle town du være critical stop at two? Det er ikke tilfeldig at av mange spillerne fra Afrika har den fødselsdag 1. Januar. Dette er åpenbart juks, forteller Skjefstad.

Nettavisen har med fredag ​​snakket Foil profilerte agenter. Ingen av dem Noen har det foregår at Heathrow by Noah Under bordet i fotball og norsk svært Fa L’av hadde Noah spesielt forhold til Fotballagent – forfatter Høibraaten.

– Han kjenner jeg ikke. Jeg har hatt Noah skriftlig Contact med ham. Han har, this vidt jeg vet, i caught operert Albania Ogg Bulgaria. Vi har ikke diskutert konkrete overganger, Sier agentnestor Gunnar-Martin Kjenner til Nettavisen.

– jeg har ikke kjennskap til denne Høibraaten, Sier agent Tore Pedersen.

– i dritë EGET reir
Skjefstad forklarer de andre agentenes svar på denne morning.

– Det er vel et uttrykk som heter at du ikke i EGET reir dritë critical stop. Det er nok lettere hefty en som ikke er lenger agent Ga ut med Noah slicks, Sier tunnel.

Skjefstad, som har også tidligere vært sportsjournalist i Bergens Tidende, har inntrykk at av norske fotballedere subcutaneous seg på forføre i jakten spillere.

ROMAN: Sigurd Skjefstad skrevet har en novel fotballagenter ohms.

– Jeg camp trekke Fram et eksempel med Trond Fylling. highlights gang jeg ringte ham Somme publicist, fikk jeg beskjed litt om å sales. Han var i Nadu (i Elfenbenskysten) Matte og det var Soke dekning hefty skyting utenfor. Når norske fotballedere er ute i den der verdenen, på jakt etter spillere two camps senere tjene cup penger på, er det ikke alltid two motër det norske Views kaller Verdier. Hvis det er slicks at two mast spille critical stop til det som spillet, for the FA denier spilleren two ønsker, this tror jeg til two villig å spille det spillet, Sier tunnel.

Når det gjelder Hallen-saken uttalte agent Tore Pedersen at han ikke til Nettavisen tidligere fredag ​​kunne is for sec at denier nåværende fotballpresidenten var Dum at this tunnel ville gjøre Noah slicks for these outstanding liten Sum Sums 40.000 Kröner. Han this også at han som en Hallen kjente redelig OGG ryddig motorhome.

– som jeg ikke til two spesifikke kjenner sagt der og det ville selvsagt være idiotisk å risikere this better life for det i Norge Regner hefty småpenger. But om det er ikke for å bli Noen risiko tatt, risikerer du jo ingenting, påpeker Skjefstad.

I syn EGEN Skjefstad skriver bok om en norsk klubbs jakt på et vidunderbarn Georgia fra og en hvordan fictional fotballagent Jobber for the FA denne spilleren til Norge og alt det med seg Forer. Det var i forbindelse med denne boken Skjefstad snakket better meds Høibraaten og et fikk unikt innsyn i norsk fotball.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment