Butcher Chelsea Star: – He has no clue – Manager

Reisetips med annonselenker

John Obi Mikel var svært involvert da Chelsea tapte mot PSG tirsdag kveld.

PARIS SAINT-GERMAIN – CHELSEA 2-1

Paris Saint-Germain tok første stikk da de sikret seg en viktig hjemmeseier mot Chelsea i åttedelsfinalen i Champions League.

Det så ikke lett ut tidlig i kampen da hjemmelaget til tider overkjørte Chelsea. Etter 39 minutter banket Zlatan et frispark i mål, da muren til Chelsea gikk fullstendig i oppløsning. TV-bildene viser at Mikel gjør en ekstremt dårlig jobb når han flytter på seg i muren.

Åge Hareide kommenterte kampen for Viasat Fotball. Den danske landslagssjefen mener målet kunne vært unngått om John Obi Mikel ikke hadde snudd rumpa til da frisparket ble tatt.

- Juniorfeil av Mikel. Se her, han har ingen anelse om hvor ballen kommer hen, kommenterte en oppgitt Åge Hareide da reprisene av 1-0-scoringen rullet over skjermen.

Chelsea våknet mer utover i kampen, og like før pause svarte Premier League-laget på en corner. Mikel fikk sin revansj, og satte inn utligningsmålet like før pause, noe som ga håp i Chelsea-leieren

Etter 78 minutter spilt ville Cavani det annerledes da han banket inn 2-1 til hjemmelaget.

Det var en brukbart fornøyd Chelsea-manager som pratet ut etter kampslutt.

- Det er så klart kjedelig å tape kamper, men det skal avgjøres over to oppgjør. PSG er et sterkt lag, så det tatt i betraktning er vi fornøyd.

- På Stamford Bridge må vi være taktisk smarte, og så klart score et mål, sier Hiddink i et Viasat-sendt intervju.

PSG best i gang

PSG gikk rett i strupen på Chelsea, hvor London-laget la seg ekstremt lavt i åpningen på Parc des Princes. Etter fire minutter testet Marco Verratti skuddfoten, hvor italieneren fra 25 meter fyrte av med høyrefoten. Chelseas sisteskanse Courtois ga retur, før Gary Cahill fikk klarert.

Det franske hovedstadslaget fortsatte å kjøre kampen, uten å skape de helt store målsjansene. Et velorganisert Chelsea-lag som tok svært få sjanser var fasiten etter vi var halvspilt i første omgang.

Etter 23 minutter spilt vartet PSG-keeper Kevin Trapp opp med en kjemperedning. Baba Rahman kom seg rundt på venstresiden, og slo et strålende innlegg. I feltet kom en umarkert Costa i stor fart, som fikk avsluttet med hodet fra fem meter. Trapp fikk en arm på ballen, som smeller i tverrligger og ut til corner.

Chelsea kom bedre med utover i omgangen, og i det 27 minutt var bortelaget på farten igjen. Pedro fikk lagt inn, men Azpilicueta bommet på ballen på første stolpe.

Med drøye ti minutter igjen av omgangen kom Zlatan til en kjempesjanse. Marquinhos fikk lagt inn, og på bakre stolpe kommer svensken. Fra fem meter header superspissen ned i bakken, før ballen spratt over. Stor mulighet for PSG.

Fra syndebukk til helt

Også da, fem minutter etter at han misbrukte en stor mulighet fikk han muligheten igjen. Denne gangen på frispark fra 21 meters hold. Chelsea muren sprakk, hvor skuddet fra Zlatan traff Mikel før den trillet i mål bak en utspilt Courtois. Dermed stod det 1-0 til hjemmelaget.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det så lenge ut til at PSG skulle beholde ledelsen inn til pause, men Mikel og Chelsea ville det annerledes. På en innoverskrudd corner vant Costa duellen på første stolpe mot Zlatan. Ballen ramlet ned i rommet foran PSGs-keeper, men der dukket plutselig Mikel opp, og banket ballen i mål. 1-1, og den tidligere Lyn-spilleren kunne pustet lettet ut etter å ha vært innvolvert i baklengsmålet noen minuttet tidligere.

Etter kampen var det en misfornøyd Mikel som møtte pressen.

- Vi er så klart skuffet over å tape så sent i kampen, men vi var fullstendig klar over at dette ville bli en vanskelig kamp. Vi fikk med oss et viktig bortemål, og har fremdeles en god mulighet til å avansere, sier Mikel i et Viasat-sendt intervju etter kampen.

Mer selvtillit

Cheslea spilte på seg mer selvtillit utover i første omgang, noe de også tok med seg inn i den andre halvdelen av kampen. 48 minutter var spilt da London-laget kom på en herlig overgang. Costa ble spilt fri alene med Trapp, men tyskeren reddet mesterlig med en beinparade.

Etter at Chelsea åpnet andre omgang svært friskt tok PSG mer over, hvor de skapte flere gode muligheter. Etter 65 minutter kom det et innlegg mot Zlatan. Andreballen falt ned hos Matuidi som banket til, men en oppofrende Ivanovic avverger scoring i mot, og reddet bortelaget fra å komme under.

Cavani hadde ikke vært på banen i mer enn fem minutter før han markerte seg. Di Maria sender uruguayaneren igjennom med en utsøkt stikker. Cavani gjør ingen feil alene med Chelseas sisteskanse, og banket inn 2-1 til PSG.

Flere mål ble det ikke på Parc des Princes, og PSG kunne slippe jubelen løs da sluttsignalet gikk. PSG reiser nå til London for returoppgjøret med et brukbart utgangspunkt. Kampen på Stamford Bridges spilles 9. mars med avspark 20.45.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!