Wednesday, February 24, 2016

Chaos in Fire match: Rubin coach expelled, refused to leave the field – Manager

Reisetips med annonselenker

Den norske dommeren Sigurd Smehus Kringstad fikk det hektisk under treningskampen mellom Brann og Rubin Kazan på La Manga.

BRANN – RUBIN KAZAN 0-0:

LA MANGA (Nettavisen): Kampen endte med et kjedelig uavgjortresultat, men drama ble det likevel.

Etter 25 minutter i andre omgang ble det nemlig ampert ute på La Manga-gresset. Amin Nouri var i duell med Rubins hissigpropp Syarhey Kislyak, og sistnevnte ble så sint at han tilsynelatende slo etter Brann-spilleren.

Etter mye knuffing fra begge lag ga til slutt dommer Sigurd Smehus Kringstad både Nouri og Kislyak gult kort.

Rubins trener Valerij Tjalyj var imidlertid så misfornøyd med dømmingen at han gikk utpå banen for å protestere. Det førte igjen til at dommer Smehus Kringstad valgte å bortvise ham fra banen.

Nektet å forlate banen

Først så det ut som den russiske treneren nektet å forlate banen, men etter et minutts prat med dommerteamet innså han alvoret og  fant seg etter hvert en plass ved en hekk fem meter fra banen.

Dommer Smehus Kringstad nektet å uttale seg overfor Nettavisen om situasjonen etter kampslutt.

Vadim Demidov var mer talevillig.

- Kampen hetet seg opp, men russerne har vel vært på La Manga en stund og er slitne av vær og vind, og jeg tror det var mer en reaksjon på det enn mot laget vårt, sier Demidov til Nettavisen.

Brann-spilleren vil ikke gå inn på hva som ble sagt mellom spillerne da det kokte som verst.

- Det blir mellom oss russisktalende, flirer han.

Karadas-bråk tidligere

Det er ikke første gang Brann er i klammerier med russere i Spania. Azar Karadas ble slått ned på La Manga for 15 år siden mot Lokomotiv Moskva.

Vadim Demidov mener kampen led under den sterke vinden på La Manga.

- Den ble ødelagt av forholdene her, og som vanlig var det for mye vind. Det er likt for begge lag, men vi får ikke se så mye av det vi prøvde på offensivt. Men vi er underdogs i Tippeligaen i år, jeg tror ikke vi skal styre og stelle så mye, vi må vite hvor vi er på kartet nå og spille deretter. Det føler jeg vi får til i dag, sier Demidov.

Brann-trener Lars Arne Nilsen var godt fornøyd med eget lag etter kampen.

- Det var en god motstander, og det visste vi. Vi var forberedt på at vi skulle stenge mest mulig rom og gjøre det vanskelig for dem. Vi skulle jobbe med å ligge lavt og kjøre overganger. Det synes jeg vi klarte. De skapte nesten ingenting, bare et par sjanser i løpet av hele kampen, men de er et godt lag. Vi hadde også en kjempesjanse og noen overganger. Hadde vi vært litt mer nøyaktig kunne vi vunnet kampen, sier Nilsen til Nettavisen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rubin Kazan-trener Valerij Tjalyj ble bortvist fra benken mot Brann.

Simen Lønning Nettavisen

Byttet ni spillere

Selve kampen var derimot ikke mye å snakke om.

Sarpsborg-trener Geir Bakke uttalte til Nettavisen at Rubin Kazan-laget de tapte mot på La Manga i helgen hadde blåst gjennom Tippeligaen.

Mot Brann hadde russerne imidlertid gjort store endringer i førstelleveren. Kun to mann som startet mot Sarpsborg var å se i Rubin Kazans startellever.

Og det ble på ingen måte noen stor fotballkamp man ble vitne til på bane A på La Manga onsdag ettermiddag. Førsteomgangen bølget frem og tilbake, og det tok hele 30 minutter før man fikk se noe som minnet om en skikkelig målsjanse.

Erik Huseklepp var dyktig da han fikk med seg ballen på venstrekanten og slo inn til lagkamerat Remi Johansen. Den tidligere Tromsø-spilleren fikk avsluttet, men keeper Yury Nesterenko hadde god kontroll.

Like før pause fikk Brann muligheten igjen på en kontring. Nouri spilte gjennom til Braaten, men sistnevnte avsluttet like til side for mål. Dermed stod det 0-0 etter de første 45 minuttene.

Få sjanser

Russerne gjorde ni bytter i pause, og stilte med et langt sterkere mannskap etter hvilen. Det utgjorde overraskende nok ingen stor forskjell.

Som i den første omgangene ble det skapt svært få sjanser. Da 90 minutter var gjennomført stod det 0-0 etter en svært kjedelig fotballkamp.