Friday, February 19, 2016

Teams Performer accused of filming girls in the shower – Trønder-Avisa

En mannlig landslagsutøver er suspendert og siktet for ha filmet kvinnelige idrettskolleger i dusjen.

Den siktede utøveren har representert Norge i utlandet og vunnet medaljer i NM i sin idrett, melder NRK. Han vært inne til avhør hos politiet som også har ransaket leiligheten hans.

Politiet etterforsker filming i dusj og garderobe under et stevne i fjor høst, og et eldre forhold fra 2012 da han skal ha filmet under er treff for juniorlandslaget. Den aktuelle jenta den gang var under 16 år. Mannen er siktet for å ha brutt paragraf 266 i straffeloven som går ut på at man”ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd krenker en annens fred».

Mannen har forklart seg for Norges Idrettsforbunds domsutvalg etter at han ble anmeldt av sitt eget forbund.

– Han har erkjent overfor domsutvalget at han forsøkte å filme, men ikke filmet. Ifølge særforbundet har han i flere sammenhenger til utøvere og ansatte i administrasjonen erkjent å ha filmet, ikke bare forsøkt, sier utvalgsleder Ivar Sølberg til NRK.

Utøveren er nå suspendert i to måneder før saken skal vurderes på nytt. (NTB)

‘); $ (image).css({“top”: startTop, “left”: startLeft, “width”: startWidth, “opacity”: 0}) .animate({“left”: endLeft, “width”: endWidth, “opacity”: 1}, 300); $ (image).bind(“click touchstart”, function() { $ (this).fadeOut(100).remove(); }); } } return false; }); }); });

LikeTweet

No comments:

Post a Comment