Tuesday, June 9, 2015

Wednesday’s Premier League rumors – Nettavisen

Promotion med annonselenker

Real Madrid-spiss kobles til Manchester United.

God dag, folkens, her er noen rykende ferske fotballrykter:

Manchester United vil bare slippe David De Gea til Real Madrid hvis de får Karim Benzema i retur (Cadena COPE).

Men Benzemas agent skal bare fnyse av mulighetene for en overgang til Old Trafford i dette vinduet (Sun).

En annen spiss som kan skifte beite er Zlatan Ibrahimović. Nå meldes det i italienske aviser at svensken ønsker en retur til Milan. Også Arsenal, Chelsea og Liverpool skal være klare til å legge 11 millioner pund på bordet for å hente ham til Premier League. (Independent)

Manchester United skal være ute etter en av Zlatans lagkamerater. Nå kobles rødtrøyene nemlig til Paris St-Germains høyreback Gregory van der Wiel (Daily Mail).

Manchester United kobles også til Mario Mandzukic. Louis van Gaal skal være svak for den kroatiske Atletico-spissen (The Sun).

Dårlig nytt for Spurs-fansen: Hugo Lloris skal ha hintet om at han er klar for en overgang til Manchester United hvis  David de Gea selges til Real Madrid. (Daily Mail)

Arsenal skal være ute etter Jackson Martinez, og skal være villig til å legge 25 millioner pund på bordet. Men først må klubben kvitte seg med Lukas Podolski, Yaya Sanogo og Joel Campbell (Star).

Sunderland skal være ute etter Celtics midtstopper Virgil van Dijk, og kan komme til å bruke Steven Fletcher som et ledd i en avtale. Så spørs det om Ronny Deila i det hele tatt er villig til å lytte til de tilbudene som kommer (Daily Star).

Arsenal skal være ute etter polakken Grzegorz Krychowiak, som spiller for Sevilla (The Times).

Manchester City skal ha bestemt seg for å bruke sommeren til å kjøpe Paul Pogba fra Juventus. Midtbanespilleren kobles også til Real Madrid, Barcelona og PSG (The Sun).

Og til slutt et lite managerrykte:

Tidligere Liverpool-forsvarer Sami Hyypia ønsker en retur til klubben – som Brendan Rodgers’ assistant. (Express)

Ha en fin dag!

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment