Tuesday, July 28, 2015

Now flirting Fire direct promotion – Manager

Shopping med annonselenker

Kun tre poeng bak andreplassen i 1. divisjon.

FOLLO – BRANN 0-1:

Etter en tøff start på sesongen i 1. divisjon så Brann seg nødt til å sparke den svenske treneren Rikard Norling. Lars Arne Nilsen kom inn.

Under Nilsen har klubben tatt grep og gitt spillerne langt mer tydelige roller i laget. Han har også forsterket stallen med flere spillere.

- Deilig
Dette har sakte, men sikkert gitt resultater og tirsdag ble det tre poeng for de røde borte mot Follo. Det betyr at Brann nærmer seg toppen.

- En deilig seier, spesielt siden de presset oss på slutten der, sier kampens eneste målscorer Kristoffer Larsen til C More etter kampen.

- Det var god innsats og det er der vi tar poengene i dag, sier han.

Branns trener var også brukbart fornøyd.

- Deilig med seier. Vi spiller okay i 70 minutter, men den siste tiden henger vi ikke sammen. Vi kontrollerte dette i 70 minutter og jeg kan ikke forklare hvorfor vi faller sammen. Men vi må huske at Follo er gode med ball og de fleste lag sliter litt med dem, sier Nilsen til C More.

- Vi tar med oss tre poeng og 70 minutter med okay fotball fra dette.

Seieren sender Brann opp på tredjeplass i 1. divisjon etter 16 serierunder. Klubben er tre poeng bak Sandnes Ulf på andreplass.

14 kamper igjen
Sogndal topper divisjonen klart med 35 poeng fra 16 kamper.

Dette betyr likevel at Brann nå ha god kontakt med toppen i kampen om direkte opprykk til Tippeligaen når 14 kamper gjenstår.

Det var gjestene fra Bergen som fikk den første store sjansen i kampen. Amin Nouri fyrte løs fra rundt 16 meter, men Follo-keeper Jonathan Rasheed reddet det harde skuddet. Halvard Simonsen tok seg av returen.

Etter 29 minutter var Follo farlig frampå. Et godt innlegg av Jens Skogmo skapte kaos i feltet, men ingen kom på ballen og Brann slapp unna.

Like etter ble Erik Huseklepp spilt igjennom i andre enden av banen, men skuddet til Brann-profilen fra skrått hold gikk rett på keeper.

Larsen scoret
Rett før pause skulle det imidlertid lykkes for gjestene fra Bergen. Marcus Pedersen kriget til seg ballen og ga videre til Fredrik Haugen, Han spilte videre fram til Kristoffer Larsen som scoret alene med keeper.

Andre omgang ble lenge en tafatt affære, men i det 77. minutt fikk Follo en god mulighet til å utligne. Øystein Vestvatn headet i tverrliggeren.

Vertene fikk et trykket på for en utligning de siste minuttene, men til tross for fire minutter med tillegg og noen sjanser ble det ikke flere mål.

Dermed kunne Brann juble ved sluttsignalet.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment