Monday, July 27, 2015

Now you can meet Real Madrid stars – Manager

Shopping med annonselenker

Vålerenga vi gi to personer en unik mulighet.

Den 9. august møtes Vålerenga og Real Madrid til oppvisningskamp på Ullevaal stadion. Det er ventet at det spanske storlaget vil stille med sine beste spillere som Cristiano Ronaldo, James Rodriguez og Sergio Ramos.

Det er også ventet at Martin Ødegaard er med i troppen.

Billettsalget til kampen har ifølge Vålerenga gått over all forventing og før helgen var det bare noen hundre billetter igjen til oppgjøret.

Møt stjernene
Nå ønsker Vålerenga, i samarbeid med Nettavisen, å gi to av dem som har kjøpt ordinære tribuneplasser en helt eksklusiv og sjelden mulighet.

Onsdag vil vi nemlig trekke ut to stykker, basert på seteplassering, som vil bli invitert på en såkalt «meet and greet» med noen av Real Madrids spillere. Dette vil si at de heldige vinnerne vil få møte noen av stjernene, prate litt med dem og ta bilde med dem, om det er ønskelig.

Dette er også en fin mulighet til å skaffe seg autografen til noen av verdens mest kjente fotballspillere, i en av verdens største fotballklubber.

- Dette er en eksklusiv sjanse, det er ikke mange som får denne muligheten. Noen har kjøpt billetter til dette arrangementet, men vi ønsker også å invitere noen fra tribunen, så vi vil trekke ut to blant alle de som har kjøpt tribunebillett, sier markedssjef Lars Smith i Vålerenga.

Trekkes onsdag
Selve trekningen vil altså foregå onsdag. Mens «meet and greet»-arrangementet avholdes dagen før selve kampen, lørdag 8. august.

Smith opplyser om at Vålerenga fortsatt ikke har fått bekreftet fra Real Madrid hvilke stjerner som stiller til dette arrangementet, men en kjapp kikk på stallen til storklubben, viser verdensstjerner i fleng.

Det ble totalt lagt ut 27.200 billetter til kampen i slutten av juni og i løpet av de første 40 minuttene av det ordinære salget, gikk det hele 6000 billetter. Etter første dag med billettsalg var det solgt hele 18.000.

Før helgen var det som nevnt rundt 500 billetter igjen og siden VIF har solgt rundt 100 billetter i døgnet den siste tiden, går det mot fullsatt.

Ødegaard-effekt
Vålerenga har tidligere hentet klubber som Liverpool, Manchester United og Barcelona til Norge, men ingen av dem har målt seg med Real Madrid.

- Jeg tror vi aldri har solgt så mange billetter på første dag. Dette er vel første gang siden de møtte RBK at Real Madrid er i Norge, sa Smith i juni.

Da følte markedssjefen i Vålerenga seg ganske sikker på at stortalentet Martin Ødegaard var en viktig grunn til den store interessen.

- Ja, jeg tror Ødegaard skaper voldsom interesse. Det ser vi også med landslaget. Når både ham og et galleri med stjerner kommer til Norge, vekker det interessen hos mange unge. Det er tross alt første gang vi har en nordmann i verdens største fotballklubb, sa markedssjefen.

Billetter igjen
Et kjapt søk på billettjenesten Bilettservice.no viser at det fortsatt er mulig å skaffe seg tribuneplass til kampen og slik sett også bli med å trekningen av to plasser på «meet and greet»-arrangementet.

Er du blant dem som allerede har skaffet deg tribunebillett, bør du følge godt med på Nettavisen onsdag ettermidag for å se om det er nettopp du som får møte stjernene. Vinnerne vil også bli kontaktet av Vålerenga.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment