Sunday, January 17, 2016

- Ferguson is open to United return – Manager

Shopping med annonselenker

En gammel ringrev lurer i kulissene bak Louis van Gaal.

Manchester United har hatt en svak sesong så langt og selv om en topp fire-plassering fortsatt er innen rekkevidde, er det en del misnøye rundt storklubben. Manager Louis van Gaal har fått mye av skylden for det.

Nederlenderens spillestil har blitt karakterisert som kjedelig og det er liten tvil om at finspillet ofte har uteblitt i mange av Uniteds kamper.

Det har versert rykter om at van Gaals jobb henger i en tynn tråd og at United vurderer å hente inn en ny sjef til sommeren. Skulle det imidlertid bli tap for United mot Liverpool søndag, kan van Gaal bli nødt til å takke for seg tidligere enn ventet. Det kan åpne for en velkommen retur.

FØLG LIVERPOOL – MAN UTD HER FRA 15.05

- Sir Alex er åpen
Ifølge Sunday People, gjengitt av Mirror, er sir Alex Ferguson åpen for å returnere til United i en midlertidig rolle, skulle van Gaal få fyken.

Forutsetningen er at nåværende assistentmanager Ryan Giggs får jobben som manager ut sesongen, skriver journalist Steven Bates. Ferguson vil da komme inn i en såkalt rådgiverrolle for sin tidligere stjerneelev.

74-åringen takket for seg manager i United i 2013, etter at han hadde ledet klubben til nye høyder under sin periode som sjef i klubben. Han står bak den mest suksessfulle epoken i Manchester Uniteds historie.

TENERTEAM: Louis van Gaal og Ryan Giggs.

Oli ScarffAfp / NTB scanpix

Skal vi tro Sunday People er ikke Ferguson interessert i å sitte på benken under kampene og den slags, men rollen han kan få beskrives som en «aktiv rolle i å hjelpe Giggs med å lede lage». Det er ventet at også Ryan Giggs er positivt innstilt til at Ferguson kommer inn i en slik rolle.

Sunday People skriver at Ferguson vil takke ja til et slikt tilbud, skulle det komme. Forutsetningen er altså han han får jobbe med Giggs.

Magre år
Etter at Ferguson takket for seg i 2013, har verken David Moyes eller van Gaal klart å gjenskape den suksessen skotten hadde under sin tid.

Giggs på sin side kom inn som midlertidig manager da Moyes fikk sparken i 2014 og mange ser på waliseren som en framtidig United-sjef.

Ferguson har på ingen måte vært involvert i det sportslige apparatet rundt klubben etter at han sluttet i jobben som manager og skotten har heller ikke uttalt seg mye om det som skjer i klubben. Han dukker likevel opp på de fleste hjemmekampene og følger fortsatt klubben tett.

Sunday People skriver at Ferguson fortsatt har stor respekt blant klubbens eiere, Glazer-familien, og derfor kan en retur være mulig.

FØLG LIVERPOOL – MAN UTD HER FRA 15.05

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!



LikeTweet

No comments:

Post a Comment