Tuesday, January 26, 2016

- Real Madrid were cheated with Ødegaard – Manager

Shopping med annonselenker

Spansk storavis kaller overgangen et av Real Madrid-presidentens største bomkjøp.

Den spanske avisen Sport karakteriserer Martin Ødegaard som en av Florentino Pérez’ største bomkjøp og spekulerer i at Real Madrid-manageren ble offer for et markedstriks.

- Ett år etter at han kom, forblir spørsmålet: Hvorfor signerte Real Madrid Martin Ødegaard? Den unge nordmannen har, foreløpig, vært en av de største floppene Florentino Pérez har hentet. Og det har vært mange, skriver journalist Fernando Baquero.

PRESIDENTEN: Spanske Sport mener Florentino Perez ble lurt da han hentet Martin Ødegaard.

Gerard Julien Afp

Han er ikke nådig når han vurderer kjøpet av den norske 17-åringen tolv måneder etter at unggutten byttet ut Strømsgodset og Drammen med Real Madrid.

Veland reagerer
La Liga-ekspert Petter Veland gjør det imidlertid klart at det som skrives om Real Madrid i Barcelona-baserte Sport bør tas med en stor klype salt.

Veland er kritisk til at artikkelen i det hele tatt gjengis av andre medier.

- Det skaper et annet bilde av situasjonen enn hva som er reelt, og det er kun skadelig. Sport skriver ofte artikler med mål om å sverte Madrid og Perez, sier Veland til Nettavisen.

Triks?

I artikkelen trekker Baquero linjene tilbake til presentasjonen av Ødegaard, statistikken hans i Castilla (2 målgivende på 21 kamper) og debuten på Santiago Bernabéu som karakteriseres som heller anonym.

- Så langt, fullstendig bortkastet, skriver artikkelforfatteren.

- Sannheten er at Real Madrid er skuffet over ham. Folk mistenker at de har blitt lurt i et triks for å få Ødegaard til en av de største klubbene i verden, skriver Baquero og viser til Ødegaards «turné» gjennom Europa høsten 2014.

- Den eneste som tok agnet var Florentino, som garanterte ham Galactico-status, heter det videre.

- Madrid ønsker å låne ham ut

Heller ikke i Castilla skal det være topp stemning, hevder Sport. Avisen mener at spillere som Lienhart, Borja Mayoral og Marcos Llorente alle står foran nordmannen i køen for å få sjansen på førstelaget.

- Madrid ønsker å låne ham ut, men ingen vil eksperimentere med en spiller som er så ung og ikke gjør det spesielt bra i Segunda B.

For hva det er verdt hadde Ødegaard en god opplevelse da Castilla tok sin tredje strake seier sist helg. 17-åringen startet oppgjøret og hadde blant annet et skudd i nettveggen. Castilla vant 1-0 over Mensajero. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!



LikeTweet

No comments:

Post a Comment