Sunday, January 17, 2016

Søderlund scored the only goal in grudge match – Manager

Shopping med annonselenker

Hjemmedebuten kunne ikke endt bedre for nordmannen.

Alexander Søderlund stilte fra start for St. Etienne i hjemmekampen mot Lyon søndag kveld, i det som var hans hjemmedebut for klubben etter overgangen fra Rosenborg tidligere i januar.

Spissen fikk tillit fra start i annen kamp på rad etter overgangen fra Rosenborg tidligere i januar. Forrige helg gikk 28-åringen målløs av banen i 1-2-tapet borte for Nantes.

Og nordmannen kunne knapt drømt om noen bedre presentasjon foran egne fans.

Kunne blitt tomålsscorer

I hatoppgjøret mot Lyon – St. Etiennes erkerivaler i den franske ligaen – scoret Søderlund kampens eneste mål etter 75 minutter, da vertene kriget til seg ballen på Lyons banehalvdel.

Kevin Monnet-Paquet stjal ballen ti meter fra 16-meteren og sendte Søderlund gjennom. Landslagsspissen avsluttet fra 14 meter, via keeper, og i mål. Avslutningen var på ingen måte perfekt, men det var nok til å sikre tre poeng og en populær seier blant fansen.

Åtte minutter før slutt kunne rogalendingen blitt tomålsscorer. Angriperen fikk avslutte umarkert fra sju meter, men skjøt rett på målvakt Anthony Lopes. I det 84. minutt ble han erstattet av Neal Maupay.

- Drømmer om å score

Før kampen var en helside i den franske sportsavisen L’Equipe viet nordmannen.

- Jeg drømmer selvfølgelig om å score, men jeg må ikke tenke for mye på det i forkant. Da blir man gal, sa Søderlund til avisa i forkant av kampen.

Seieren fører St. Etienne opp på femteplass på tabellen i Ligue 1, to poeng bak Angers på tredjeplass og fire poeng bak Monaco på andreplass.

Serieleder PSG er fullstendig suverene på topp, 21 poeng foran Monaco.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!



LikeTweet

No comments:

Post a Comment