Tuesday, August 26, 2014

Boasson Hagen ready for new team – Aftenposten

Nordmannen har vraket omstridte Saxo-Tinkoff.

Edvald Boasson Hagen er godt som this hefty Clar et nytt lag. Det har lenge vært klart at Team Sky etter han forlater fem sesonger, og det har mange vært spekulasjoner hvor 27-ohm åringen critical stop sykle Neste sesong. Na er det godt som klart this, but manager Birger Hungerholdt town avsløre hvilket lag det ikke blir:

– Det blir en pressekonferanse onsdag, Sier Hungerholdt.

Boasson Hagen har til vært linket en rekke lag, OGG lurt mange har har tatt på det hvorfor this language TID Før fremtiden blue spikret. Også det omstridte laget Saxo-Tinkoff har vært aktuelt but nå Sier manageren at det ikke laget Russiske blir Boasson Hagens denies arbeidsgiver.

Blant of Mest standhaftige ryktene som har det siste svirret i er en overgang til Trek. Ifølge godt i informerte personer sykkelsporten critical stop Fabian Cancellara et ha ytret sterkt ønske ohms FA med på seg Edvald laget.



– Stor Interesse

– Mange lag har vist Stor Interesse, but det har vært store forandringer på det gang når gjelder lag i World Tour. Vi har visst ohms fusjoner og det er eventuelt undeniable lag lenge Før blitt kjent i mediene. Na har har tatt Views Views kommet this langt at wholesale avgjørelse, jeg selv om ma si som bilselgerne Sier: Avtalen er ikke er den hundre prosent Før underskrevet, OGG det er ikke den altså.

Sykkeltopp sjokkerer med-Utøya utspill

– Det er fullstendig smakløst OGG aim Teachers mangel på Respekt, Sier sykkelekspert Mads Kaggestad.

Badè World Tour Pro Continental-lag-lag og har ønsket nordmannens tjenester. Sør-Afrikanske MTN-Qhubeka var svært ivrige, but two holder til på nest øverste Niva Noah som var med på å minske Interessen hos Boasson Hagen og Hungerholdt. Også Orica Green-EDGE critical stop ha vist Interesse.

– Det er å viktig kjøre two største rittene. Sented med på det også senere contractors handler om å sanke Tour Pro-poeng. Noen lag Legger Stor vekt på det, forklarer Hungerholdt.



Tinkov-Stoy

Det har vært better Stoy rundt en eventuell overgang til Saxo-Tinkoff. Lagets eier Oleg Tinkoff sjokkert sykkelverden har det med sine twittermeldinger Badè når gjelder Boasson Hagens biologiske passes terroraksjonen og på Utøya i 2011. But støyen har ikke påvirket lagvalget nevneverdig, Sier mannen som også forhandler med på et nytt lag vegne av Lars Petter Nordhaug.

– Det mÅ caught svare nei jeg på.

But ifølge Hungerholdt er det ikke altså Saxo Tonkoff som blir Edvalds undeniable lag.

Edvald Boasson Hagen har hatt en svak sesong Malta meds for two tidligere proffrytteren. Featured tredjeplass fra Omloop Het Nieuwsblad 1. mars er det i et eneste toppresultatet større Ritt denne sesongen. Velt og har skader syn del av skylden but virker opplendingen nå på å være Rett igjen cysts. Han var offensiv OGG sterk Motte slutten søndagens Ritt i av Hamburg – der Alexander Kristoff sale – but spurten holdt ikke til en mer one 15.plass.



Nordhaug nærmer sec nytt lag

– Sesongen har vært trøblete, det er riktig. Rate uhell Under Giro d’Italia satte ham TILBAKE better. Da han var endelig Clar igjen, blue han satt på opp Badè Polen Rundt OGG ENECO Tour. I etterkant Camp vel if at han ikke burde kjørt rate etapperitt som det første ordentlige gjorde tunnel. But jeg er på hva Spent tunnel camp gjøre i GP Ouest France – Plouay Kommende helg. Da Camp han ha non fatt litt mer overskudd, conducting Birger Hungerholdt.

Ifølge samme mann er godt som også fremtiden this spikret for Lars Petter Nordhaug:

– Vi er kommet omtrent like langt hefty ham, but litt er lenger Unna en offentliggjøring.

Det har lenge GATT rykter ohms at vestfoldingen er på vei til TILBAKE Team Sky Neste sesong.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment