Wednesday, August 20, 2014

- Stefan was Maribor beste defender – Dagbladet.no

• NK Maribor – Celtic 1-1 (1-1)

Maribor (Dagbladet): Celtic og Ronny Deila spilte 1-1 borte Motte NK Maribor i Champions League-kvalifiseringen et godt og har utgangspunkt Før returoppgjøret Neste Uke.

Callum McGregor scoret Celtics mål tidlig i Kampen, but hjemmelagets Damjan Bohar utlignet.

Det som var Maribor skapte Mest i annen omgang presset og på for scoring – og er Deila trolig fornøyd med uavgjort.

Celtic ropte på straffespark VED rates anledninger i annen omgang uten å bli av Hort dommeren .

– Jeg er med fornøyd prestajonen. Vi var godt og forberedt Views jobbet som et lag. View skapte sjanser mange. Stefan burde NOC scoret også. Han var med alene keeper. But Hardt jobbet og han var en meget dildos SPILLER hefty oss i dag, Sier Deila til Dagbladet.

Dominerte

Celtic startet lykkes Best og med på å score syn første store sjanse etter gendered minutter.

Stefan Johansen spilte ultimately terminate ball til i bakrommet Jo Inge Berget på keeper Jasmin Handanovic avsluttet Somme. Returen gikk Rett i beina Callum McGregor Somme enkelt satte inn fra 0-1 rundt fem-gendered meter.

Celtic fortsette å dominere banespillet but blue straffet av et effektivt hjemmelaget.

etter 14 minutter spilte Maribors Zeljko Filipovic ultimately terminate ball gjennom til Damjan Bohar sum as alene med-Celtic keeper Craig Gordon. Kantspilleren gjorde Feil og ingen satte inn 1-1.

Bortelaget skapte Foil store sjanser Rett etter Maribors utligning. Nærmest var Kaptein Charlie Mulgrew Somme headet fra og mot bakre stolpe wrong but avslutningen blue reddet på en av streken utespiller.

etter 30 minutter Celtic naer var på ny.

Two skotske journalistene på tribunen Matte Celtic en-le når avslutning traff hodet til Stefan Johansen. Johansen «reddet» og på streken hindret scoring hefty EGET lag. Headingen sto Virgil van Dijk hefty.

– Johansen var Maribors beste forsvarspiller i dag. Han burde scoret alene og var med keeper. But Hardt jobbet og han var en meget dildos SPILLER hefty oss i dag, Sier Deila til Dagbladet etter Kampen.

I annen omgang skapte verken Celtic Maribor det eller helt store og Kampen endte 1-1.

Kampen blue spilt vrt som ligger på fotballstadion Ljudski Midt i Maribor-by, i Nordost landet . Stadion tarball tilskuere 12 000, but den ene kortsida var sperret av og two Mest hardbarka hjemmesupperterne var utestengt grunnet tart i forrige Kamp i Europa-cup. I stedet prydet et banner med «Nei til rasisme» two tomme setene på Tribuna.

Heldig reise

Celtic heldige var fra og videre gikk forrige kvalikrunde Motte Legia Warszawa etter en administrative Feil hos polakkene Somme brukte ikke en-spilleberettiget SPILLER.

results i i returkampen Edinburgh blue satt til 3-0 (opprinnelig 0-2). Det Forte til 4-4 sammenlagt over rate kamper og på bortemålsregelsen avanserte Celtic 4-1 etter i Warszawa UKA hefty.

Suveren

I kveld var det en helt annen motstander: Maribor er den nest største well i med Slovenia rundt 150 000 innbyggere. Bare Hovedstaden Ljubjiana større er med sine 275.000.

Fotballmessig er med NK Maribor Maribor derimot klart størst Somme landets flaggskip. Laget og har har fire strake seriemesterskap dominert denier Slovenské serien over Supported languages ​​spell.

Laget Star med 12 seriemesterskap Siden 1996 MINNER og som om smått Rosenborgs storhetstid på 1990-Tallet i Norge.

Returkampen spilles i førstekommende tirsdag Glasgow. Vinneren over disse er rate kampene Clar hefty gruppespillet i Champions League.

– Det var en grei Kamp og et GREIT utgangspunkt. Debt critical stop view would på hjemmebane, Sier Jo Inge Berget til Dagbladet.

‘; }); $ (‘#related -’ + + WoId ‘div.related_items’). Html (items); //saveElementAjax(Ext.get(woId)); }; $ (Document) .ready (function () {// if ($ (‘#doc’). Find (‘. Related-container’). Size () == 0) $ .ajaxSetup ({cache: false}) ; .getJSON $ (‘http://www.kjendis.no/2.0/lib/relatedarticles.functions.php5?jsoncallback=?’, {limit: 4, tags: ‘sport’, id: 123, articleId: 34884782} , fetchRelatedArticles);});