Thursday, August 21, 2014

Do not think Balotelli fit into Liverpool – online newspaper

Publisert 21.08.14 15:55 the core oppdatert 21.08. 14 15:55

– Balotelli mangler Noah viktig , Sier expertly.

torsdag har det virkelig blitt fart i ryktene ohms at er på vei til Liverpool spissen Mario Balotelli i premiership. Foil troverdige kilder melder at De Rode og er enig Ohm AC Milan at spilleren prislappen og er i ferd med å takke hefty sec.

Balotelli kjenner engelsk fotball syn fra tid i Manchester City (2010-13) der han tidvis imponerte stort but også fikk better oppmerksomhet for det som skjedde utenfor banen. Som da han sendte fyrverkeri ut av badevinduet.

Det er liten tvil ohms at Balotelli én av er two Mest lovende fotballspillerne verden har sett, but i en 24 år av alder, han er det ikke lenger ment kaller et talent.

er Råmaterialet stort but han har ikke klart Fa ut i sitt potensialet5 verken Inter, AC Milan Manchester City Eller, der har han spilt Siden vinteren 2013

FØLG TOR Kristian Karlsen by Twitter

– Camping tunnel tilpasse sec
Tidligere sportsdirektør i den franske klubben Tor-Kristian Karlsen talentspeider Monaco og er litt til skeptisk overgangen nå som er i ferd med å bli en realitet. Han er på usikker hvordan Balotelli critical stop trick inn i Liverpool.

– På lagene ledet av Brendan Rodgers (Liverpools manager) Camp is at han er en som får manager på ting gjort treningsfeltet. Han setter syn på håndskrift laget. Det er en taktisk systematisk tilnærming til og med på det ment holder. Spørsmålet er hvordan Balotelli, som er en lunefull typical og en individualist, city inn trick OPPE i alt debt. Camping tunnel tilpasse et seg spillemønster og ikke bare tenke hvordan han på seg selv bevege critical stop for a cup posisjoner komme i? Sier Karlsen ohms spissen til Nettavisen.

expertly: Tor Kristian Karlsen.

Imago / panoramic All Over Press

– Balotelli Sammenligner du med Luis Suarez, også som var en SPILLER meds better bagasje og som slots på Rart better – not banen – Camp hvert i would fall if manes manes fikk visste hva med Suarez. jobbet Han som ei bikkje i jakten. sidelinjen Star du på og han eastern Slipper, vet at du og det blir jaget kriget. Balotelli Med får du ikke det. Det blir better klaging fra en stillestående SPILLER.

– Mangler Noah
Karlsen Trekker blant annet Fram Balotellis oppførsel i VM-Kampen Motte Costa Rica i Sommer. Under La Italia og en trengte scoringen slutten Motte.

Spydspissen Balotelli virket imidlertid totalt tannløs på topp.

– Det var en Italia trengte bevegelser og et oppspillspunkt, slicks at two kunne sette motstanderen Under Press but det var ingenting. Balotelli sto og på klagde medspillere. Det var ikke bare på det han som sviktet tidspunktet, but aim at debt tunnel mangler Noen av de elementene du trenger hefty lykkes på å høyeste Niva. Det med henger sammen holdninger, Sier Karlsen.

Fotballeksperten skjønner godt om Balotelli ryktene at Fort har til begeistring blant Liverpools supportere but skeptisk er til at spissen blir en suksess.

– Two entusiastiske er, litt fordi skjer Noah og det er litt fordi han et stort navn. But en masse slicks overgang urban jungle til usikkerhet, på godt og vondt. Ikke av den ekstreme Sorten ment fikk med Suarez, but hadde jeg vært Rodgers Eller administrerende direktør i Liverpool, jeg ville tenkt Grundig over debt.

– de beste Blant
Klarer Liverpool FA ut det beste av den italienske spissen, føler imidlertid Karlsen sec Trygg by AT klubben town en Fa angrepsspiller i verdensklasse.

– På sitt beste, city pasta at jeg er han blant de beste i verden. En som angriper camp brukes på alle mater. Sums oppspillspunkt, Somme møtende spiss, rask og og som er nok til sterk Ga i bakrom. By Manchester City blue han også brukt på kantene, det han også gjorde hefty hefty Inter Italia og da han igjennom der Slot. Featured anvendelig SPILLER, but i midtspissposisjon trives best.

– Det er om store spørsmålet Balotelli har vokst opp. Og er det ikke fotballmessig Rent talentmessig tvil, this han har lenge hodet sted på Rett. Det er det med andre han tar seg av og på oppførsel Badè utenfor banen, som det er litt om usikkert ment trenger i Liverpool, Sier Karlsen om den omstridte spissen.

Is hele Karlsen-intervjuet øverst i denne artikkelen.

Tweets bykarlsentk

LikeTweet

No comments:

Post a Comment