Friday, August 22, 2014

Mandzukic arranged supercupjubel in Madrid – The online newspaper

Nykommeren sikret seieren mot Real Madrid.

Nykommeren Mario Mandzukic ble den store helten da Atlético Madrid fredag sikret seg trofeet i den spanske supercupen med 2-1 sammenlagt over byrival Real Madrid.

Det var bare spilt halvannet minutt av returkampen mellom de to byrivalene da kroatiske Mandzukic introduserte seg selv for hjemmepublikummet i den rødhvite delen av Madrid. Han plukket nedfallsfrukten etter en dødball og dunket inn 1-0 på volley.

Målet var angriperens første for Atlético Madrid – og det i hans første hjemmekamp for klubben etter han kom fra tyske Bayern München. En bedre hjemmedebut kunne han knapt bedt om.

Real Madrid slet med å få has på et godt organisert, defensivt hjemmelag. At den aller største stjernen, Cristiano Ronaldo, satt på benken de første 45 minuttene gjorde ikke situasjonen bedre for Carlo Ancelottis mannskap. Ronaldo kom inn etter pause, men Los Blancos hevet seg ikke nevneverdig som følge av det. Kvelden ble enda mørkere for Real Madrid da midtbanespiller Luka Modric måtte spasere i garderoben med rødt kort på tampen av oppgjøret.

Kampen bølget fram og tilbake, men det ble med Mandzukics tidlige scoring. Dermed sikret Diego Simeones Atlético Madrid seg sin første pokal for året med 2-1 sammenlagt, etter at det første oppgjøret (spilt tirsdag) endte 1-1. Selv fikk ikke Simeone sitte på trenerbenken store deler av fredagens oppgjør. Han ble vist på tribunen tidlig i kampen etter å ha kranglet med assistentdommeren.

Fredagens resultat var Atléticos første seier på hjemmebane mot byrival Real siden 1999.(©NTB)

LikeTweet

No comments:

Post a Comment