Sunday, April 19, 2015

City Star carried out with oxygen mask – Nettavisen

Manchester City slo tilbake, men David Silva-skade la demper på stemningen.

MAN CITY – WEST HAM 2-0:

Manchester City tok innpå naborival United da de søndag vant 2-0 mot West Ham hjemme på Etihad.

En stygg skade på David Silva førte imidlertid til et skår i gleden for Manchester City-spillerne.

Spanjolen spilte en god kamp for de lyseblå frem til han fikk en albue i ansiktet i andreomgang. Silva ble liggende på gresset og fikk oksygen av det medisinske personellet, før han ble trillet av gressmatta på båre.

Det er foreløpig usikkert hvordan det går med 29-åringen fra Gran Canaria.

Manchester City ledet allerede 2-0 da hendelsen fant sted etter at West Ham scoret selvmål og Sergio Aguero fant veien til mål før pause.

Flere mål ble det ikke og City vant til slutt 2-0.

De lyseblå fra Manchester befinner seg fortsatt på fjerdeplass i Premier League, men er nå kun et poeng bak United på tabellen.

Selvmål
Etter to tap på rad forlangte City-manager Manuel Pellegrini en overbevisende forestilling av sine egne spillere mot West Ham søndag ettermiddag.

Og chileneren fikk det svaret han ønsket, for de lyseblå var det klart beste laget i vårsolen på Etihad.

De måtte likevel ha hjelp fra en West Ham-spiller for å gå opp til 1-0 etter 17 minutter. James Collins satte nemlig ballen i eget mål, da han forsøkte å stoppe et innlegg fra Jesus Navas.

Toppscorer
Hjemmelagets dominans fortsatte utover omgangen, og ti minutter før pause fant Navas lagkamerat Sergio Aguero som økte ledelsen til 2-0 for City.

Målet var argentinerens 20. scoring for sesongen, noe som fører til at han nå er toppscorer i Premier League.

TOPPSCORER: Sergio Aguero er toppscorer i Premier League etter at han satte inn sitt 20. mål for sesongen mot West Ham søndag.

Martin RickettPa Photos

Da dommeren blåste av den første omgangen mottok City-spillerne stående applaus fra hjemmefansen som tydelig var godt fornøyd med eget lags prestasjoner før hvilen.

Silva skadet
City fikk også en god start på andreomgangen, men til tross for flere gode sjanser, fant de ikke veien til mål.

Etter 75 minutter måtte altså Silva ut med skade, og da tok det ikke lang tid før West Ham kom mer med i kampen.

Kevin Nolan fikk blant annet muligheten til å redusere for gjestene like før slutt da han ble spilt alene gjennom med keeper, men West Ham-spilleren klarte ikke å overliste Joe Hart.

Dermed endte kampen 2-0.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!