Sunday, April 26, 2015

Storflor did router – Dagsavisen

Sport

MARIENLYST: (Strømsgodset – Sandefjord 3-2). Endelig fikk vi se et Strømsgodset-lag som minner om det vi har sett de siste sesongene. Mye takket være Øyvind Storflor.

Han har bare hatt drøyt tre uker med full trening bak seg og har vært skadet i hele Strømsgodsets oppkjøringsperiode. Men i går fikk han sjansen fra start igjen. Og da skjedde dette:

Langt større tempo i angrepsspillet.

Langt bedre med opprullinger på kantene.

Mye mer framoverrettet.

Men det var en annen spiller som startet moroa.

Thomas Lehne Olsen har bøttet inn mål på Godsets 2. lag.

– Men i går kom mitt første Tippeliga-mål, konstaterer han smilende.

Sto bak

Det var Øyvind Storflor som sto bak dette også. Han slår en ball foran mål som går mot motsatt dødlinje. Der greier Iver Fossum å få beinet ballen inn foran mål, og der var Thomas Lehne Olsen. 1–0.

Men så var det Øyvind Storflors tur til å være sist på ballen.

28. min.: Jørgen Horn finner Gustav Wikheim.

– Dette var lærerikt for oss. Vi spiller mot et av Norges beste pasningslag og det på den vanskelige hjemmebanen deres, er Sandefjord-trener Lars Bohinens oppsummering. Han finner Storflor foran mål. Og han finner nettmaskene. 2–0.

38. min.: Et hurtig SIF-angrep av gammel godt merke ender hos Iver Fossum. Igjen er Øyvind Storflor foran mål og dundrer ballen i nettet. 3–1.

For i mellomtiden hadde Sandefjord redusert etter at SIF-forsvaret hadde tatt en kollektiv høneblund og latt Pål Alexander Kirkevold komme alene med Espen Bugge Pettersen og sette ballen bak han.

– Var best

– I dag hadde vi det klart beste spillet i første omgang, sier gårsdagens store SIF-helt Øyvind Storflor.

– Vi ble litt for omstendelige i den andre og spilte for mye på tvers.

– Og da kom det heller ingen mål, selv om vi noterte fire store sjanser.

– Men i dag var det tre poeng som var det viktigste, understreker han.

For Strømsgodset måtte ha tre poeng i denne kampen hjemme på Marienlyst. Ellers hadde krisepraten kommet i gang i Drammen.

– Jeg er veldig fornøyd, selv om vi mistet tempo i andre omgang og slapp inn noen tullemål – ett helt på slutten, sier SIF-trener David Nielsen.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment