Thursday, April 16, 2015

Espen Hoff gets two match ban for ball kicked – Dagbladet.no

(Dagbladet): Norges Fotballforbunds disiplinærutvalg har ilagt Espen Hoff to kampers karantene for å ha sparket motspiller Kevin Larsen i skrittet i kampen mellom Start og Sandefjord.

Det skriver NFF i en pressemelding torsdag.

- Hoff sparket en motspiller i skrittet i forlengelsen av en duell der Hoff ble taklet av en motspiller. Slik oppførsel er ikke akseptabel, klart i strid med prinsippene for fair play, og skal i henhold til gjeldende retningslinjer for disiplinærsaker straffes med karantene, sier leder i disiplinærutvalget Eirik Lindstrøm.

- I formildende retning har vi vektlagt at Hoff ble provosert av taklingen i forkant og at han har beklaget hendelsen i etterkant, sier leder i disiplinærutvalget, fortsetter Lindstrøm.

Start og Hoff har mulighet til å anke avgjørelsen. Det må gjøres innen tre dager.

Beslutningen vil først tre i kraft etter at saken er endelig avgjort. Det betyr at 33-åringen er tilgjengelig til Starts bortekamp mot Mjøndalen på lørdag.

Saken oppdateres.

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.

‘; }); $ ( ‘#related-’+woId+’ div.related_items’).html(items); //saveElementAjax(Ext.get(woId)); }; $ (document).ready( function() { //if ($ (‘#doc’).find(‘.related-container’).size() == 0) $ .ajaxSetup({ cache: false }); $ .getJSON( ‘http://www.kjendis.no/2.0/lib/relatedarticles.functions.php5?jsoncallback=?’, { limit : 4, tags : ‘sport’, id : 123, articleId: 38721237 }, fetchRelatedArticles ); });

LikeTweet

No comments:

Post a Comment