Wednesday, April 29, 2015

This shows the madness around Ødegaard – Nettavisen

Martin Ødegaard er så populær at en av Englands største aviser lager store oppslag av de aller minste hendelser.

Tirsdag ble en videosak av unggutten Martin Ødegaard og Real Madrids stjernespiller Cristiano Ronaldo mest sett i en av Englands største aviser.

Dette skjedde samtidig som nyheten kom om at Martin Ødegaard (16) er kalt inn til Real Madrids kamptropp mot Almeria.

Uttaket av Ødegaard ble fort en verdensnyhet der alle store aviser i blant annet England og Spania dekket nyheten. Dette viser bare hvor stor nordmannen er i utlandet, når det fortsatt ikke er klart om han får spille.

Når man ser videosaken i Daily Mirror, kan man lure på om den 16 år gamle nordmannen er blitt et større navn enn hva sunt er.

Saken er en av de mest leste i Daily Mirror det siste døgnet, men vi tillater oss å lure på om det egentlig er dekning for tittelen som brukes for å selge inn videoen til leserne:

«Martin Ødegaard får en leksjon av Cristiano Ronaldo under Real Madrid-trening»

Se videoen og døm selv:

Når det gjelder kampen mot Almeria, er det faktisk ikke klart at han blir med i selve kamptroppen. Han er kalt inn som en av 20 andre spillere, men i selve kamptroppen er det kun plass til 18 mann.

Det er tre keepere i troppen, så en av de blir ikke tatt med. Men også en utespiller vil få beskjed om å se kampen hjemme fra sofaen. Det vil stå mellom Ødegaard eller to av hans lagkamerater på Castilla, Llorente eller Mayoral, som også er kalt inn.

LES OGSÅ:Ødegaard med i A-lagstroppen

Likevel spekuleres det i at nordmannen kan få sin debut for førstelaget onsdag kveld.

Selv om nordmannen har trent regelmessig med førstelaget, er det første gangen han blir kalt inn til kamptroppen for A-laget siden han signerte for Real Madrid i januar.

Med skader på viktige spillere som Luca Modric, Karim Benzema og Gareth Bale kan det åpne for at Ødegaard får noen minutter for storklubben.

Ødegaard har spilt for Real Madrids reserver siden overgangen, men har slitt med å imponere trener Zinedine Zinedane. Nylig har nordmannen blitt benket, noe som har ført til at Castilla har begynt å plukke poeng i serien igjen.

Nordmannen var skadet forrige kamp og var derfor ikke involvert.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

LikeTweet

No comments:

Post a Comment