Wednesday, April 22, 2015

Neymar scored twice against PSG – TV 2

Barcelona-Paris Saint Germain 2-0:

Se sammendrag fra kampen øverst på siden! (video med tillatelse fra Viasat)

Med en 3-1 ledelse fra første kamp skulle det mye til for at Barcelona ikke gikk videre til semifinalen i Mesterligaen.

Hjemme på Camp Nou hadde Barcelona få problemer med franskmennene og viste frem nok en gang sin klasse.

Neymar sendte vertene opp i ledelsen allerede etter 14. minutters spill. Andres Iniesta leverte et fantastisk forarbeid før han trer igjennom brasilianeren. Neymar runder keeper og setter ballen enkelt i det åpne målet. En fantastisk start på kampen for hjemmelaget.

Fire minutter senere hadde PSG ballen i mål, men skuddet fra Zlatan Ibrahimovic ble annullert siden svensken stod i offside.

Barcelona fortsatte å kontrollere kampen. I det 28. minutt var Neymar frempå igjen. Et nydelig innlegg av Dani Alves fant en umarkert Neymar som kunne heade ballen enkelt i mål.

Da virket det kjørt for PSG, som ikke klarte å kontrollere Barcelonas giftige angrepstrio.

2. omgang fortsatte slik som den første. Barcelona trillet mye ball uten å skape de store sjansene. Tempoet i kampen sank betraktelig og det virket som om PSG hadde resignert.

Ibrahimovic testet ut Ter Stegen etter 74. minutter, men det knallharde skuddet fra svensken gikk rett på keeper.

Like før slutt ønsket Lionel Messi å komme på scoringslisten, men skuddet fra argentineren gikk like utenfor stolpen.

1504 visninger

Dermed endte det 2-0 til Barcelona som tar seg videre til semifinalen med 5-1 sammenlagt. Fredag trekkes semifinalene.